Ana SayfaÜnlülerYoğun Bakımdaki Oyuncu Selin Yeninci Mücadele Veriyor...

İlgili Postlar

Yoğun Bakımdaki Oyuncu Selin Yeninci Mücadele Veriyor…

Atv ekranlarında yayımlanan Bir Zamanlar Çukurova adlı dizinin başarılı oyuncusu Selin Yeninci, yoğun bakımda koronavirüs ile mücadele ediyor. Güzel oyuncunun sağlık durumu nasıl? İşte Detaylar…

Bir Zamanlar Çukurova’da Şansı Dönen Selin Yeninci’den Dikkat Çeken Röportaj!

Yoğun Bakımdaki Oyuncu Selin Yeninci Mücadele Veriyor…

Geçtiğimiz haftalarda Bir Zamanlar Çukurova dizi setinde covid 19 paniği yaşanmışdı. Dizide Saniye karakterine can veren başarılı oyuncu Selin Yeninci‘nin korona için yaptırdığı test sonucu ise pozitif çıkınca panik daha da arttı. İlk iş olarak evde karantinaya geçen Selin Yeninci, sağlık durumu ağırlaşınca acil bir vaziyette hastaneye kaldırıldı.

Yoğun Bakıma Kaldırıldı…

Başarılı oyuncunun sağlık durumu gitgide kötüleşince yoğun bakıma alınırken nihayet oyuncudan iç açıcı ilk haberler gelmeye başladı.

Gıda Almaya Başladı…

Özel bir klinikte sağlık tedavisi başlatılan oyuncu Selin Yeninci‘ den, hayranları tarafından hakkında merakla beklenen güzel haber geldi. Oyuncunun korona tedavisinin devam ettiği ve sağlık durumununda daha iyiye giderek hızlandığı belirtildi. Güzel oyuncu ek gıda takviyeleri alarak mücadele veriyor.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinin Saniye’sinin Normal Halini Görenler Şaşırdı!

“Lütfen İyileş, Seni Seviyorum”

Selin Yeninci‘nin hastanede yoğun bakıma alınma haberlerinin sosyal medyada hızla yayılmasının sonrasında hayranlarından dua ve destek mesajları almıştı. Bir Zamanlar Çukurova’ daki neşeli rolüyle pek çok kişi tarafından beğenilen Selin Yeninci için “Lütfen iyileş, seni seviyorum” yorumları yazılmıştı…

Selin Yeninci kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler