Ana SayfaÜnlülerKim Kardashian kuaför koltuğunda uyuyakaldı

İlgili Postlar

Kim Kardashian kuaför koltuğunda uyuyakaldı

Dört çocuk annesi Kim Kardashian, bir yandan hukuk fakültesinde okuyor bir yandan da markasının yönetimini sürdürüyor. Rap şarkıcısı eşi Kanye West ile boşanma aşamasında olan Kardashian, yorgunluğunu kuaför koltuğunda şekerleme yaparak atmaya çalıştı.

Dört çocuk annesi Kim Kardashian, aynı zamanda hukuk fakültesinde okuyor ve kendine ait markaları yönetiyor. 40 yaşındaki reality show yıldızı, tüm bu meşguliyetlerinin yorgunluğunu kuaför koltuğunda attı.

Kardashian’ın kuaförü Chris Appleton, saçlarını yaptırmak için oturduğu koltukta uyuyakalan ünlü yıldızın fotoğrafını eğlence amacıyla Instagram’da paylaşıp profil fotoğrafı yaptı. Appleton, en sevdiği müşterisinin uyku hali fotoğrafını “Seni seviyorum Kim” notuyla yayımladı.

Kardashian, fotoğrafını paylaşan kuaförüne, gülme emojileriyle birlikte “Senden nefret ediyorum. Bitirdin beni” notunu yazarak karşılık verdi.

Kardashian’ın yakın arkadaşı Paris Hilton da “Uyuyan güzel” yorumunu yaptı,Priscilla Valles ise altına kalp emojisi koyup bu fotoğrafı seviyorum diye yorum yaptı.

Bu, uzun zamandır Kanye West ile boşanma haberleriyle gündeme gelen Kardashian’ın son zamanlardaki nadir eğlenceli haberlerinden biri oldu.

Kim Kardashian ve Kanye West’in geçtiğimiz günlerde basına sızdırılan boşanma belgeleri, ayrılık nedenlerini ortaya koymuştu. Kardashian’ın 2014’te evlendiği 43 yaşındaki West’e şubat ayı başında açtığı boşanma davasının nedeni olarak aralarında “uzlaşmaz farklılıklar” olduğunu gösterdiği ortaya çıkmıştı.

The Sun gazetesi tarafından yayınlanan dosyalar, çiftin dört çocuğu North (7), Saint (5), Chicago (3) ve Psalm’ın (21 aylık) ortak velayetini istediğini de doğrulamıştı. Taraflardan hiçbirinin sahip oldukları evlilik anlaşmasına itiraz etmedikleri de belirtilmişti 2,2 milyar dolarlık serveti olan çiftin bir mülk anlaşması yapma konusunda da ilerleme kaydettikleri iddia edilmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler