Ana SayfaKimdirSelin Yeninci kimdir?

İlgili Postlar

Selin Yeninci kimdir?

Son yıllarda yer aldığı yeni projeler ile adını duyurmaya başlayan Selin Yeninci kimdir? İşte genç oyuncu ile ilgili detaylar.

Türkiye’de dizi ve tiyatro oyuncusu olarak bilinen Selin Yeninci, ekranların yeni yıldızlarından birisi.


Bugün Doğan Ünlüler

Selin Yeninci kaç yaşında? Selin Yeninci aslen nereli? Selin Yeninci burcu ne?

16 Ocak 1988 doğumlu olan oyuncu İstanbullu Selin Yeninci’nin burcu ise oğlak.

Selin Yeninci kimdir? Selin Yeninci oyunculuğa nasıl başladı?

İstanbul’da doğan oyuncu, küçük yaştan itibaren oyunculuğa ilgi duymaya başladı. İlk kez lise yıllarında bu alanda amatör olarak yer almaya başlayan Selin Yeninci, daha sonrasında kendini bu alana yönlendirerek Türkiye’nin önemli isimlerinden oyunculuk dersi aldı.

Haluk Bilginer ile Oyun Atölyesi’nde Macbeth, Don Juan’ın Gecesi gibi profesyonel oyunlarla kendini geliştiren ve aynı zamanda sektörde ismini duyurmayı başaran Selin Yeninci, daha sonrasında farklı teklifleri değerlendirerek dizilerde ve ekranlarda olmaya başladı. Türkiye’de bir dönem çok sevilen Vicdan dizisinde de yer alan Selin Yeninci, göstermiş olduğu performans sayesinde dikkat çektiği gibi aranan isimlerden birisi oldu.

Bir Zamanlar Çukurova oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

Ekranlarda olmasına karşın tiyatro ile olan bağını koparmayan Selin Yeninci, sık sık sahne almaya devam ediyor. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nü kazanarak buradaki eğitimini başarıl ıbir şekilde bitiren oyuncu, daha sonraki dönemlerde de farklı isimlerle birlikte oyunculuk üzerine başarılı eğitim dönemleri geçirdi.

Selin Yeninci dizileri ve filmleri

  • Ah Neriman – 2014
  • Olur Olur! – 2014
  • Toz Ruhu – 2014
  • Kaçın Kurası – 2016
  • Bir Zamanlar Çukurova
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler