Ana SayfaDedikoduYılmaz Erdoğan: Komedi O Kadar Gizemli Bir Konu Değil

İlgili Postlar

Yılmaz Erdoğan: Komedi O Kadar Gizemli Bir Konu Değil

Esprileriyle seyircileri kahkahaya boğan Yılmaz Erdoğan, etkinlik öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Usta oyuncu, komedi yapan yeni kuşak isimleri canı gönülden tebrik etti. Yılmaz Erdoğan “Komedi o kadar gizemli bir konu değil” dedi. İşte ünlü komedyen Yılmaz Erdoğan’ın yaptığı o çok özel açıklamaları;

“Yılmaz Erdoğan Oldum”

Senin kastettiğin şey ünlü kişi, yoksa ben 1967 yılında Yılmaz Erdoğan oldum (gülüyor). İşlerden bir iş seçtim, onu yapıyorum. Ama dediğin o beklenti meselesine gelirsek, ilk ‘Bir Demet Tiyatro’yu yaptığımızda hiçbir beklenti yoktu. ‘Vizontele’yi yaparken de ilk filmimdi ve bir beklenti yoktu. O gün bugündür de beklenti falan benim umurumda değil. Nasıl yazıyorsam, nasıl yapıyorsam… Tek dikkat ettiğim şey kendimi tekrar etmemeye çalışmak. Yeni türlerde denemeler yapıyorum. İşte ‘Kin’ de onlardan biri. Dışarıdan bakınca dediğin gibi düşünülmesini anlıyorum ama sabah yataktan kalkınca “Evet, Yılmaz Erdoğan gene uyandı” demiyorum. Normal kahvaltımı yapıyorum. Hatta onu artık geciktirmeye çalışıyorum, acıkıncaya kadar yemiyorum falan (gülüyor).

Yılmaz Erdoğan: Komedi O Kadar Gizemli Bir Konu Değil

Yılmaz Erdoğan, “Bu işte iki ölçü var; salon doluyor mu, gelenler gülüyor mu? Komedi o kadar gizemli bir konu değil. Seyirciyi güldüren, reaksiyon alan, salonu dolduran çok arkadaşımız var. Canı gönülden tebrik ederim. Gençleri severim” dedi.

Yılmaz Erdoğan: Komedinin Eski Tadı Yok

“Tarımla İlgilenmeye Devam Edeceğim”

Muğla Köyceğiz’deki organik ürünler yetiştirdiği çiftliği hakkında gelen soruya oyuncu, “Oradaki yaşamım çok güzel gidiyor. Ancak şu an işlerim ve oyunlardan dolayı İstanbul’da daha çok vakit geçiriyorum. Fırsat bulduğumda Köyceğiz’e kaçacağım. Tarımla ilgilenmeye devam edeceğim. Orada organik besleniyorum ve buğdaydan susama, aklınıza gelebilecek her şeyi ekiyorum” yanıtını verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler