Ana SayfaDedikoduMehmet Ali Erbil’den 'Çarkıfelek' Haberi

İlgili Postlar

Mehmet Ali Erbil’den ‘Çarkıfelek’ Haberi

Nadir görülen ‘Kaçış sendromu’ (Systemıc Capillary Leak Syndrom) hastalığı sebebiyle uzun süre ekranlardan uzak olan Mehmet Ali Erbil’den sevindirici haber geldi. Mehmet Ali Erbil’den ‘Çarkıfelek’ haberi geldi.

Müjdeyi Verdi

Mehmet Ali Erbil, dört yıl önce evinin banyosunda ayağının kayması sonucu düşmüş ve kırılan kaburgaları akciğer zarını yırtarak iç kanamaya neden olmuştu. Kaçış sendromu (Kılcal damarlardan sıvı sızıntıları sonucu kan basıncında hızlı düşüş ile ilişkili akut ve şiddetli tekrarlayan ataklar) hastalığı da nükseden ve bu süreçte ekranlardan uzak olan Mehmet Ali Erbil, başarılı geçen tedavisinin ardından sevenlerine müjde verdi.

Mehmet Ali Erbil’den ‘Çarkıfelek’ Haberi

Nasuh Özdemir İstanbuli’nin yayınladığı programa konuk olan 65 yaşındaki sanatçı, önümüzdeki aylarda Çarkıfelek programı için tekrardan ekrana döneceğini söyledi.

Uzun süre yoğun bakımda tedavi gören ve 235 gün sonra hastaneden taburcu olan Erbil, ağır bir hastalık geçirdiğini belirterek, “Uzun bir tedavinin ardından kendimi çok iyi hissediyorum. Her geçen gün daha iyi duruma geldik. Sevenlerimin birçoğu bana dualar etti, onların dualarıyla ve tedavilerle ayakta kaldık. Şükürler olsun ki şu anda çok iyi durumdayım” dedi.

Mesajlarıyla İfşa Olan Mehmet Ali Erbil’ in Yeni Açıklaması Şaşırtma Kotasını Arşa Çıkarttı…

“Beni Yalnız Bırakmayanlara Teşekkür Ederim”

Ünlü şovmen, “Bildiğiniz gibi yıllardır sunduğumuz ve bizimle özdeşleşen bir programımız var. Çok yakın zamanda Çarkıfelek programı ile sevenlerimizin karşısında olacağız. Tabi birçok yeni proje üzerinde çalışmalarımız da devam ediyor. Sizin aracılığınızla özellikle zor günlerimde beni yalnız bırakmayan tüm sevenlerime teşekkür ediyor ve hepsine saygı ve selamlarımı iletiyorum” ifadelerini kullandı.

“Z Kuşağına Yetişeceğim”

Geçtiğimiz günlerde Etiler’de bulunan dönercide iftar için arkadaşlarıyla bir araya gelen Erbil, “Z kuşağına ulaşmak için bir projeyi gerçekleştireceğim. Konuklu olacak, her hafta bir konukla söyleşi yapacağız” şeklinde konuşmuştu.

Basın mensuplarının ‘Çarkıfelek’i özlüyor musunuz?’ sorusuna ise sanatçı, “Evet, çok özlüyorum. İnsanlar oruçlarını açtıktan sonra Çarkıfelek’i izlemek için ekran başına geçerdi, bir klasikti. Şimdi her şey değişti. İzleyiciler, televizyon programları değişti, her şey farklı oldu” yanıtını vermişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler