Ana SayfaÜnlülerYılmaz Erdoğan 'dan Belçim Bilgin'e ziyaret

İlgili Postlar

Yılmaz Erdoğan ‘dan Belçim Bilgin’e ziyaret

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde bulunan çiftliğinde hayatına devam eden Yılmaz Erdoğan, Bodrum’da tatil yapan eski eşi Belçim Bilgin ve oğlu Rodin’i ziyaret etti ve hasret giderdiler. Detaylar haberimizin devamında…

Sarılarak Hasret Giderdiler

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde bulunan çiftliğinde hayatına devam eden Yılmaz Erdoğan, Bodrum’da tatil yapan eski eşi Belçim Bilgin ve oğlu Rodin’i ziyaret etti. Erdoğan eski eşi ve oğlu ile sarılarak hasret giderdi.

Ziyaretin ardından gazatecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, “Gelip bakayım ne yapıyorlar diye görmek istedim” dedi. Ünlü sanatçı, adının aşk dedikodularına karıştığı spiker Damla Uğurtürk’le Beşiktaş’ın şampiyonluk kutlamalarında bir araya gelmesiyle ilgili ise “Arkadaşız, duygusal bir şey yok” dedi.

Dostlukları Baki Kaldı

Üç sene önce on iki yıllık evliliklerini noktalayan Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin çift boşandıktan sonra bile dost kalarak birçok çifte örnek oldular. Hem yılların hatırına, hem de oğulları için iletişimi hiç bir zaman kesmeyen çift anlaşmalı olarak boşanmış ve birbirleri hakkında kötü bir yorum yapmamış hatta zaman zaman yaptıkları açıklamayla birbirlerine ne kadar değer verdiklerinin altını çizmişlerdi.

Belçim Bilgin’den Yılmaz Erdoğan Açıklaması

Geçtiğimiz sene Yılmaz Erdoğan’ın yeni kitabını yayımladığı dönemlerde kameralara yakalanan Belçim Bilgin soru yağmuruna tutulmuştu.  Yılmaz Erdoğan‘ın yayınladığı “Bin Aşık Yılı Uzakta” kitabında Belçim Bilgen’e dördüncü yıl dönümlerinde yazdığı “En Çok Suya Benzeyen” şiiri hakkında ne hissettiği sorusuna “Sizce ben kitabı daha önce okumamış olabilir miyim?” yanıtı veren Belçim Bilgin “Ruhuma dokunan bir şey tabii ki. Lütfen başka bir şey sormayın” açıklamasını yapmıştı.

Belçim Bilgin Kimdir?

Yılmaz Erdoğan Yeni Sevgilisiyle Görüntülendi

Beşiktaş Kulübü, “Bırakmam Seni” kampanyası kapsamında geçen ağustos ayında Vodafone Park’ta “Ödül Senin” gecesi düzenlemiş, organizasyonun sunuculuğunu Yılmaz Erdoğan ile Damla Uğurtürk yapmıştı. Geçen cuma günü Etiler’de genç bir kadınla görüntülenen Yılmaz Erdoğan’ın, yanındaki kadının spor spikeri Damla Uğurtütk olduğu ve ikilinin bir süredir birliktelik yaşadığı ortaya çıktı. Yılmaz Erdoğan kendisine soruların soruları yanıtsız bıraktı.

Belçin Bilgin verdiği bir röportajda ayrılığı hakkında “….Bana göre bu aşamayı tam da olması gerektiği gibi olgun ve güzel geçirdik. Artık bizim özelimizden çıkalım. İnsanların ayrılırken birbirinin yüzüne bakamayacak hale gelmesini anlamıyorum. Oysa bir tarihiniz, hikâyeleriniz ve âşık olduğunuz, paylaştığınız en heyecanlı zamanlarınız var. Birbirini hırpalayarak veda etmek, yaşadığınız yıllara ihanet gibi geliyor bana. Kendinize, zamanınıza saygı göstermek önemli.” demişti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler