Ana SayfaÜnlülerSibel Can Yıllar Sonra Bikinili Görüntülendi

İlgili Postlar

Sibel Can Yıllar Sonra Bikinili Görüntülendi

Sibel Can yıllar sonra Emir Sarıgül ile birlikte çıktığı turnede bikinili olarak görüntülendi. Can, son olarak 2017 yılında Çeşme’de beyaz bikinisiyle görüntülenmişti. Detaylar haberimizin devamında…

Yıllar Sonra İlk Kez

Sibel Can şu sıralar Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir Sarıgül’le Bodrum’da tatil yapıyor. Geçtiğimiz haftalarda tek kare görüntülenen Can’dan yeni tatil kareleri geldi. Can yıllar sonra ilk kez bikinili objektiflere yansıdı.

Bikinili görüntülenmemek için yıllardır gazetecilerden köşe bucak kaçan Sibel Can, son tatilinde siyah bikinisiyle görüntülendi. Ünlü şarkıcı, en son 2017 yılında Ege turnesi kapsamında konser vermek üzere gittiği Çeşme’de beyaz bikinisiyle görüntülenmişti. Can, o tarihin ardından bir daha bikiniyle görüntülenmedi.

Sibel Can Kızı Melisa Ural’ın Göbeği Gündem Oldu..

Şimdilerde çocuklarıyla Göcek sahillerinde yaz tatilinde olan ünlü sanatçı Sibel Can, kiraladığı motoryatta görüntülendi. Haftalığı 50 bin TL’ye kiralamış olduğu motoryatta bikinili haliyle görüntü vermemek için büyük çaba göstermek zorunda kalan şarkıcı Sibel Can’ın çocukları Engincan Ural, Melisa Ural ve Emir Aksüt ise denizin keyfini çıkarıyorlar.

Hakan Ural kimdir?

Motoryatıyla ta Göcek’te demir atan şarkıcı Sibel Can, teknesindeki kamarasından sadece kahvaltı yapmak için çıkarken, teknenin bütün perdelerini kapattırarak önlem almaya çalıştı.

Sibel Can kimdir?

Sibel Can’ın kızı Melisa Ural siyah mayosuyla kameralara takılırken son zamanlarda almış olduğu kilolar ise dikkatlerden kaçmadı. Melisa Ural gibi abisi olan Engin Can da kilolu son haliyle objektife yansırken en küçük kardeşleri olan Emir Aksüt fit vücuduyla dikkatleri üzerine çekti. Ünlü şarkıcı Sibel Can’ın çocukları arasında annelerine benzerliğiyle bilinen Melisa Ural’ın bu kilolu halini görenler ise çok şaşırdı.

Melisa Ural'ın Kilolu Hali

Sibel Can Photoshop’un Ayarını Kaçırınca Takipçilerin Diline Düştü!

Her daim magazin gündemine alıp verdiği kilolarıyla gelen ünlü şarkıcı Sibel Can, sosyal medya sayfası olan Instagram üzerinden yayınladığı yeni pozlarıyla yine magazin gündemine yerleşti. Usta sanatçının bu son pozlarına takipçilerinden yorum yağdıran bazı takipçileri ise bu pozlarda photoshop olduğunu dile getirdiler.

Devamlı  fotoğraflarında photoshop kullandığı için eleştiri alan Sibel Can’ın paylaştığı son pozlarında yine photoshop olduğu gözlerden kaçmadı. Ünlü şarkıcının konser görüntüleriyle bu pozlar arasında farklar olduğu gözlemlendi. Usta sesin bu pozları yine sosyal medya kullanıcıları tarafından ti’ye alındı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler