Ana SayfaÜnlülerYıldız Tilbe'nin "Darwin yaşasaydı evrimi reddederdi" çıkışı olay yarattı

İlgili Postlar

Yıldız Tilbe’nin “Darwin yaşasaydı evrimi reddederdi” çıkışı olay yarattı

Yıldız Tilbe’nin “Darwin yaşasaydı evrimi reddederdi” çıkışı olay yarattı… Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe’nin sosyal medya hesabından yaptığı Darwin paylaşımı dikkat çekti. Tilbe, “Darwin yaşasaydı evrimi reddederdi” diyerek gündem yarattı. İşte detaylar…

Yıldız Tilbe’den Harbiye Açıklaması!

Yıldız Tilbe: Darwin yaşasaydı evrimi reddederdi

Twitter hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimlerin başında gelen sanatçı Yıldız Tilbe, paylaşımı ile dikkat çekti. Yıldız Tilbe, İngiliz bilim insanı Charles Darwin hakkında attığı tweet ile olay yarattı. Ünlü sanatçı, paylaşımında “Darwin yaşasaydı evrimi reddederdi, onun zamanında bilim bu kadar ilerde değildi, ne bilsin zavallı. Dna bile şunun şurasında yeni keşfedildi, insan vücudunda bilinmeyen sonsuz şeyler var daha haberimiz yok kendimizden.” şeklinde ifadelere yer verdi.

Yıldız Tilbe kimdir?

Yıldız Tilbe’den olay yaratan paylaşımlar

Paylaşımları ile dikkat Yıldız Tilbe, “Neyse ve nedense öyle işte, başka türlüsüne gücü yetene işte meydan , Allah’ın yarattığı tek bir şeyi evirin de görelim . Sebzeyi meyveyi evirdiniz samana çevirdiniz , hiç bir şeyin eski tadı kalmadı neredeyse”, “Neyse ve nedense öyle işte, başka türlüsüne gücü yetene işte meydan , Allah’ın yarattığı tek bir şeyi evirin de görelim . Sebzeyi meyveyi evirdiniz samana çevirdiniz , hiç bir şeyin eski tadı kalmadı neredeyse”, “Dna kromozomlar tesadüfen mi dizilmiş , ya da hala evriliyorlar mı, neye dönüşüyormuş evrilirken devrilmesinler.”Evrim tesadüfen bitmiştir , kalmadı, gelmeyecekmiş”, “Evrile evrile hangi hayırlı iş beni bulabilir ki Allah yazmamışsa”, “Allah bana bu şarkıları yapma gücünü vermeseydi , kimse beni tesadüfen tanıyamazdı”, “Güneşin gezegenlerin denizlerin dağların yeryüzünün düzeni ve güzelliği akıl almazdır . Evrilmeden değişmeden aynı rota ve oluşum üzerine olan mevsimler meyveler sebzeler ve insan ve her şey yaratıldığı gibidir.”, “Yerden bulutlar çıksa tesadüf der geçeriz”, “Gökten taş yağsa tesadüf müdür?”, “Tesadüf diye bir şey yoktur. Tesadüf varsa bilim yoktur , olabilir mi?”, “Tesadüf kelimesi ya da evrim , bilimi inkar etmektir .bilim adamlarının uykusuz gecelerce çalışmalarını geçersiz kılmaktır..tesadüf kelimesi ya da evrim le bilim adamlarını da buldukları icatları da tesadüfe bağlamak onlara hakarettir”, “Ya da hangi tesadüf gezegenlerin sabit dönüşünü düzenlemiştir” şeklinde paylaşım yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler