Ana SayfaÜnlülerBengü ve Selim Selimoğlu evlendi! İşte düğünden ilk görüntüler...

İlgili Postlar

Bengü ve Selim Selimoğlu evlendi! İşte düğünden ilk görüntüler…

Bengü ve Selim Selimoğlu evlendi! Ünlü şarkıcı Bengü ve armatör nişanlısı Selim Selimoğlu, bu akşam evlendi. Geçtiğimiz dakikalarda dünya evine giren çiftin muhteşem düğün töreninden ilk kareler haberimizde…

Bengü’nün gelin makyajı tüyolarını anlattı…

Bengü, Selim Selimoğlu ile evlendi

Müzik dünyasının güçlü seslerinden Bengü, armatör sevgilisi Selim Selimoğlu ile dünya evine girdi. Ünlü çift, İstanbul Raffles Hotel’de az önce gerçekleşen düğün töreni ile nikah masasına oturdu. Birbirlerine ömürlerinin sonuna dek “evet” diyen Bengü ve Selim Selimoğlu çiftine, 600 kişilik davetli eşlik etti.

Bengü ve Selim Selimoğlu’nun nikah şahitleri

Bengü ve Selim Selimoğlu çifti, tropikal temalı bir düğün töreni ile evlendi. Çiftin nikah şahitleri, Kenan Doğulu, Fatih Nadir, Tahir Kıran, Revna Demirören, Eda Güzelcik ve Beliz Şen oldu.

Bengü kimdir?

 

Bengü kız evinden davul – zurna ile çıktı

Selim Selimoğlu, Bengü’yü annesinin evinden Türk örf ve adetlerine uygun olarak davul – zurna ile aldı. Gündüz saatlerinde gerçekleşen törende, Bengü ve Selim Selimoğlu karşılıklı oynadı.

Bengü evleniyor! Gelinliği ilk kez görüldü. İşte düğünden ilk kareler…

Bengü’nün düğün maliyeti

Bengü;’nün bir dediğini iki etmediği öğrenilen Selim Selimoğlu’nun, tropikal temaya sahip düğün töreni, sonrasında gerçekleşecek after party ve balayı için 1 milyon lirayı gözden çıkardığı öğrenildi.

Selim Selimoğlu kimdir?

Bengü ve Selim Selimoğlu’nun düğün töreninden ilk görüntüler ortaya çıktı.

İşte Bengü’nün düğününden ilk kareler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler