Ana SayfaÜnlülerYıldız Tilbe'den "Shakira’dan neyim eksik?"

İlgili Postlar

Yıldız Tilbe’den “Shakira’dan neyim eksik?”

 

Sevenlerine şarkılarıyla ve dans şovuyla unutulmaz bir gece yaşattı.

Gerek şarkıları gerek sosyal paylaşım platformlarında ki paylaşımları  ile milyonlarca hayranı olan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, önceki akşam Joly Joker  Vadiistanbul’da  verdiği konserinde performansıyla sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.Aralarında Eren Vurdem ve Buse Narcı gibi ünlülerin de bulunduğu hayranlarının saatler önce uzun kuyruklar oluşturduğu mekandaki konserine   ‘Kış Güneşi’ adlı şarkıyla başlayan konsere, başarılı sanatçının romantik şarkıları damgasını vurdu.

Damga vuran kıyafet..

Konser için iki parçadan oluşan beyaz payetli kıyafetini kırmızı spor ayakkabıları ile tamamlamayı tercih eden Tilbe, programın başlarında kulise gidip kalçasına kahverengi bir fular bağlayarak çıktı ve dans etmeye başladı.

Benim ondan neyim eksik?

Romantik şarkılarının yanı sıra repertuvarında türkülere de yer veren Yıldız Tilbe ”Delalım” ve ”Mardin Kapı Şen Olur” ile Jolly Joker Vadistanbul’u ayağa kaldırdı.
Yaklaşık iki saat süren performansı süresince aralıksız sahnede kalan ve enerjisiyle parmak ısırtan başarılı sanatçı, konserini doksanlı yıllarda dillere pelesenk olan “Aşkperest” ile noktaladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler