Ana SayfaÜnlülerMehmet Uslu Hayatını Kaybetti !

İlgili Postlar

Mehmet Uslu Hayatını Kaybetti !

Ünlü Oyuncu Hayatını Kaybetti!

Akciğer kanseriyle savaşan oyuncu Mehmet Uslu (57), önceki gece 3 gündür  tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.’Fatmagül’ün Suçu Ne?’ dizisinin ‘Rıfat’ı olarak da bilinen başarılı oyuncu Mehmet Uslu, en son Star TV ekranlarında yayınlanan ‘Söz’ dizisinde ‘Albay’ karakteriyle ekranda yer almıştı.

57 yaşındaki dizi ve sinema oyuncusu Mehmet Uslu, 3 gün önce rahatsızlanarak İstanbul Maltepe Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı.

Akciğer kanseri ile savaşan oyuncu, önceki gece  saat 23:00’da 3 gündür  tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Memleketine defnedilecek.

Uslu’nun cenazesi bugün memleketi Akşehir’e gidecek ve yarın 1 Ekim 2018 Pazartesi günü, ailesini ve sevenleriyle birlikte Akşehir’de son yolculuğuna uğurlanacak.

Birçok karaktere can vermişti.

24 Nisan 1961 tarihinde dünyaya gelen dizi ve sinema oyuncusu Mehmet Uslu, çok sayıda sevilen dizide önemli roller üstlendi. Arka Sıradakiler dizisinde Noyan, Gece Gündüz dizisinde Kenan, Küçük Kadınlar dizisinde Kadir, Fatih Harbiye dizisinde Selim, Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisinde Rıfat karakterlerine hayat vermişti. En son Star TV ekranlarında yayınlanan ‘Söz’ dizisinde ‘Albay’ karakteriyle ekranda yer almıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler