Ana SayfaÜnlülerAydilge'den "Hastalığımla Barışığım"

İlgili Postlar

Aydilge’den “Hastalığımla Barışığım”

 

Aydilge katıldığı programda..

Aydilge, yazdığı yazılar, müzikleri ve kendisine has tarzı ile dikkat çeken ünlüler arasında yer almaya devam ediyor. Kariyerine birçok başarıyı sığdıran Aydilge, radyo programcılığı, editörlük ve yazarlık gibi birçok başarının yanı sıra çeşitli çevre projelerinde de yer alan, birçok başarılı dizinin müziklerine de imza atan sanatçı Aydilge katıldığı 2. Sayfa programında hastalığını ilk kez anlattı.

Aydilge hastalığını ilk kez anlattı.

Birçok başarılı dizinin müziklerine de imza atan güzel ve başarılı sanatçı  Aydilge katıldığı 2. Sayfa programında hastalığını ilk kez anlattı. Genç sanatçı izleyenlere vitiligo hastası( Vitiligo, cildin pigment hücrelerinin, melanositlerin belirli alanlarda yok olduğu bir hastalıktır.)olduğunu ve bununla barışık yaşadığını anlattı.

“Yaralarımızla, berelerimizle de güzeliz”

Birçok başarılı dizinin müziklerine de imza atan güzel ve başarılı sanatçı  Aydilge, ciltteki renk hücrelerinin ölmesiyle beyaz lekelerin oluşmasına neden olan hastalık vitiligo için çok fazla insanın bunalıma girdiğini ve kendi görüntülerinden utanıp, saklandıklarını dile getirdi. Ellerindeki ve vücudundaki lekeleri olduğu gibi kabul ettiğini söyleyen sanatçı, tüm vitiligo hastalarına: ”Lütfen kendinizi saklamayın, bizler olduğumuz gibi vitiligomuzla, yaralarımızla, berelerimizle de güzeliz. Bunu çirkin ya da acayip değil, bizi diğerlerinden farklı kılan özel bir hediye olarak da düşünebiliriz.” dedi. Toplumsal konulardaki düşüncelerini sosyal medyadan da sürekli çektiği videolarla dile getiren Aydilge, vitiligo hastalarının da utanmaması gerektiğinin altını çizdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler