Ana SayfaÜnlülerYıldız Tilbe Twitter’dan Sitem Etti

İlgili Postlar

Yıldız Tilbe Twitter’dan Sitem Etti

Son dönemlerde farklı olaylar ile gündeme gelen Yıldız Tilbe, Twitter hesabı üzerinden yaptığı yeni açıklamalar ile yine gündem yaratmaya başardı.

Özellikle geçtiğimiz günlerde Avrupa Müzik şirketi sahibi Deniz Erdem ile arasında yaşanan olaylar sonrasında evine haciz gelen Yıldız Tilbe, konu ile ilgili detaylı açıklamalar yaptı. Evine haciz gelmesini anlamadığını söyleyen Yıldız Tilbe, yaptığı açıklamada özellikle Avrupa Müzik şirketine tepki gösterdi.

Anlaşma Yapmadık

Avrupa Müzik şirketi ile hiçbir zaman anlaşma yapmadıklarını ve söz konusu anlaşmada yer alan imzanın kendisine ait olmadığını söyleyen Yıldız Tilbe, şirketi suçladı. Yıldız Tilbe tarafından yapılan bu açıklamalar sonrasında ise özellikle Deniz Erdem, Duymayan Kalmasın adlı programa bağlanarak Yıldız Tilbe’yi suçladı.

Yıldız Tilbe ile aralarında bir anlaşma yapıldığını ve Yıldız Tilbe’nin bu konuda yalan söyleyerek gerçekleri çarptığını söyledi. Özellikle Yıldız Tilbe’nin geçmişte bir insana çarptığını fakat bunu daha sonrasında inkar ettiğini de hatırlatan Deniz Erdem, tartışmaları çok farklı bir boyuta getirdi. Bu açıklamalar sonrasında sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Yıldız Tilbe özellikle hiçbir zaman böyle bir suç işlemediğini ve hakkında gündemde yer alan iddiaları da kabul etmediğini söyledi.

Tartışma Büyüdü!

İnsanların kendisinin sağlığını ve işini kaybetmesini istediğini ve buna elbirliği ile yaptıklarını söyleyen Yıldız Tilbe, Allah’a sığındığını ve tek güvendiğini inancı olduğunu söyledi. Kendisi hakkında söylenenlerin gerçek olmadığını belirten Yıldız Tilbe, kimseyi öldürmediğini ve özellikle bahsedilen kişileri tanımadığını söyledi.

Başarılı şarkıcı Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarda Cuma günü basın toplantısı düzenleyeceğini ve bu basın toplantısında tüm detayları anlatacağını da belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler