Ana SayfaÜnlülerHanife Sosyal Medyadan Sitem Etti!

İlgili Postlar

Hanife Sosyal Medyadan Sitem Etti!

Evlilik programlarının gözde isimlerinden olan Hanife, özellikle kendi işiyle oynayan kişilere sert bir çıkış yaptı.

Özellikle Star TV’de yayınlanan ve Zuhal Topal tarafından sunulan evlilik programına katılarak tüm Türkiye’nin kendisini yakından tanımasını sağlayan Hanife, bir türlü istediği bir ilişkiye başlayamadı. Çok sevdiği ve kendisini çok seven isimler olmasına karşının ünlü isim istediği mutluluğu bir türlü yakalayamamıştı. Hanife bu süreç içerisinde çoğu zaman eleştirilerin odağında olurken yaşanan son bir gelişme genç gelin adayını adeta çıldırttı.

Patronunu Aradılar!

Çalıştığı yerin patronunun aranarak kendisi hakkında ileri geri konuşulduğunu öğrenen Hanife, konu ile ilgili Instagram hesabı üzerinden açıklama yaptı. Özellikle iyice azıtan insanlar var şeklinde giriş yaptığı açıklamasıyla dikkat çeken Hanife, patronunu aranmasının hiçbir şekilde doğru olmadığını söyledi. Hanife yaptığı açıklamada kendi hayatına karışılmasının doğru olmadığını vurguladı.

Patronu arayan kişilerin kendini işten attırmayı düşündüğü şeklinde ifadeler kullanan ve bu konuda patronunu arayan kişilere sert bir şekilde sitem eden Hanife, sevgilisi olduğunu da net bir şekilde açıkladı. Sevgilim var, olabilir de olmayabilir de şeklinde açıklamaları ile hayatında birisi olduğunu ve yeni bir ilişkiye başladığını duyuran Hanife, bu açıklamalarının ardından özellikle kim ile görüştüğü konusunda da büyük bir merak uyandırdı.

Özellikle hayatı ile ilgili kimsenin kendine soru sormasını istemeyen Hanife, herkesin kendi hayatını yaşamakta özgür olduğunu ve bu konuda kimsenin birbirine karşı sorumlu olmadığını belirtti. Hanife tarafından yapılan bu açıklamalar sosyal medyada da oldukça geniş bir yer buldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler