Ana SayfaÜnlülerBüşra Pekin Kolonya Cumhuriyeti’nden Fotoğraf Paylaştı

İlgili Postlar

Büşra Pekin Kolonya Cumhuriyeti’nden Fotoğraf Paylaştı

Ekranların sevilen oyuncularından olan Büşra Pekin, Kolonya Cumhuriyeti adı verilen yeni bir filmde şu anda rol alıyor.

Yeni filmin çekimlerinin devam edildiği sırada özellikle sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Büşra Pekin, filmden bir sahneyi yaptığı paylaşım ile sevenlerine sundu. Büşra Pekin uzun zamandan beri Kolonya Cumhuriyeti adlı filmin kadrosunda yer alacağını belirterek gündemde yer almıştı. BKM kamera tarafından yapımcılığın üstlenildiği filmde Büşra Pekin, Çağlar Çorumlu ile başrolleri paylaşıyor.

Kolonya Cumhuriyeti Kadrosu Çok İddialı

Film kadrosunda Ersin Korkut, Uğur Bilgin ve Mahir İpek gibi yine çok önemli oyuncular bulunuyor. Bilim kurgu ve komedi türündeki yapıtın özellikle paylaşılan fragmanı oldukça heyecan yaratırken filmin 21 Nisan’da izleyicisiyle buluşacağı belirtildi.

Büşra Pekin tarafından sosyal medya hesabı üzerinden paylaşılan ilk fotoğraflarda özellikle Büşra Pekin ile Çağlar Çorumlu’nun filmde karı kocayı oynadığı belirtildi. İkilinin yatak sahneleri özellikle dikkat çekerken bu paylaşımlar filmin gündemde daha fazla konuşulmasını sağladı.

Yönetmen Koltuğunda Murat Kepez Var

Güldür Güldür adlı komedi programının oyuncularından olan Murat Kepez’in ilk defa yönetmen olarak yer aldığı film, oldukça farklı bir hikayeyi ekranlara getiriyor.

Kolonya Cumhuriyeti Filminin Konusu Ne?

Filmde özellikle belediye başkanlığı seçimlerinde verdiği vaatler ile dikkat çeken ve başkan olduktan sonra halkın bu vaatleri yerine getirmesini istemesi ile köşeye sıkışan belediye başkanının hikayesi anlatılıyor. 5 bin nüfusu bulunan belde üstelik kısa süre içerisinde çok karışık bir olayların arasında kalıyor. Belediye başkanı için ise bu durum giderek içinden çıkılmaz bir hal alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler