Ana SayfaÜnlülerTevfik Erman: Oyunculuk Zor İş

İlgili Postlar

Tevfik Erman: Oyunculuk Zor İş

Atv’de yayınlanmaya başlanan Ölene Kadar adlı dizinin önemli oyuncularından birisi olan Tevfik Erman oldukça dikkat çeken bir röportaj verdi.

Özellikle bir arkadaşı vasıtasıyla oyuncu olmaya karar verdiğini söyleyen ünlü oyuncu, çok kısa süre içerisinde ışıkların altında kendisini bulduğunu ve bu durumdan dolayı şu anda oldukça mutlu olduğunda söyledi.

Tevfik Erman Oyuncu Olmaktan Mutlu

Hayatında verdiği en önemli kararlardan bir tanesinin oyunculuğa başlamak olduğunu da belirten başarılı oyuncu, bu konuda hiçbir zaman eleştirilere takılmadığını söyledi. Dizilerde genellikle kötü adam rollerinin kendisine verildiğini ve bu konuda farklı eleştirilerin geldiğini de hatırlatan başarılı oyuncu, hiçbir zaman bu tip detaylara takılmadığını ve en iyi şekilde rolüne hazırlanmaya çalıştığını söyledi.

“İyi Adam Rolünde Oynamak İstiyorum”

Sürekli kötü adam oynamanın kendi kariyeri adına çok farklı bir durum yaratmadığını fakat iyi rollerde de oynamak istediğini ifade eden başarılı oyuncu, şu anki projeden dolayı da oldukça mutlu olduğunu söyledi.

Dizi ya da sinema gibi projelerin bir ekip işi olduğunu ve bu konuda özellikle iyi bir ekip ile çok daha başarılı olabileceğini belirten oyuncu, Ölene Kadar adlı dizisinde şu ana kadar çok iyi bir süreç yaşadıklarını ve önümüzdeki dönemlerde de bu başarıyı sürdürmeleri halinde Ölene Kadar dizisinin sezonlar boyunca ekranlarda yer alacağına inandığını söyledi. Oyunculuğun zor olup olmadığı ile ilgili soruya da yanıt veren Tevfik Erman, oyunculuğun çok zor olduğunu söyledi.

Özellikle kişinin sürekli kendini geliştirmesi gerektiğini ve bu bakımdan oyunculuğun büyük bir sorumluluk istediğini belirten ünlü oyuncu, tüm zorluklara rağmen oyunculuğu çok sevdiğini vurguladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler