Ana SayfaÜnlülerYıldız Tilbe "Görücü Usulü Evlenmek En Güzeli"

İlgili Postlar

Yıldız Tilbe “Görücü Usulü Evlenmek En Güzeli”

Sevilen şarkıcı Yıldız Tilbe önceki gün UçanKuş TV’de Lerzan Mutlu’nun sunduğu “Lerzan’la Çok Mutlu” programına katıldı. Ünlü şarkıcı evlilikler ilgili “Görücü Usulü Evlenmek En Güzeli” yorumunda bulundu. Detaylar haberimizin devamında…

Yıldız Tilbe kimdir?

Lerzan Mutlu kimdir?

Babam Saçımdan Tutar Düğünlerden Eve Getirirdi

Gençlik yıllarında babasıyla yaşadığı sorunları anlatan Yıldız Tilbe, “Kendimi bildim bileli hep şarkı söyledim. Rahmetli babam, inancından dolayı kızardı. Babam, saçımdan tutar düğünlerden eve getirirdi. Bir yürürdüm, bütün Gültepe, Mersinpınar kahveleri dışarı çıkardı. Babam da kahvenin içinde olurdu. Ardından dışarı çıkıp ben önde, o arkada kovalardı. Hemen kendimi odama kilitlerdim. Annem ‘Ne olmuş’ der, babamsa ‘Bu beni rezil ediyor’ derdi. Güzeldim, fıstık gibiydim. Ben hayatta hiçbir şeyi doya doya yapmadım, şarkı söylemek hariç. Fakat babam çok iyi bir insandı” dedi.

Yıldız Tilbe Hakan Altun’a Yazdığı Yorumu Neden Sildi…

Görücü Usulü Evlenmek En Güzeli

Kadınların erkek seçerken doğru kararı alamadığını söyleyen şarkıcı, “Kadınların kendi düşüncesiyle seçtiği erkek genelde doğru olmuyor. Görücü usulü evlenmek en güzeli” ifadelerini kullandı. Yıldız Tilbe, program esnasında aşkın tanımını ise şöyle yaptı: “Aşk, ‘o mutlu olsun’ diye ondan vazgeçebilme gücüdür. Ama kimse öyle değil ki… Bir insanla bakışıyorsun sonra kendini, senin sahibin sanıyor. Bir kere birlikte oluyorsun, tamamen ona aitsin sanıyor. Oysa öyle bir şey yok ki… Sevmek, vazgeçebilmektir. Sevmek, asmak, kesmek, vurmak, kırmak değildir. Seksin adını, aşk koydular. Oysa seks, aşk değil ki hayvani bir şeydir. Ama sevmek rahmani bir şeydir. “Yıldız Tilbe’nin kadınlar hakkında söyledikleri hemcinslerini sinirlendirdi. Görücü usulünü destekleyen şarkıcı, kadın takipçilerinden tepki yağdı.

Bir Sürü Çok Özel Şarkım Var

Yıldız Tilbe, “En özel aşk şarkınız hangisi?” sorusuna “Bir sürü çok özel şarkım var. Biri 17, biri 30 yaşımın ağrılarını anlatıyor. Birinde 25 yaşım var, öbüründe 40-50 yaşım… En sonda da 55 yaşım var. Yani hiçbirinden insan vazgeçemiyor, beş parmağın beşi gibi… Her biri içsel olarak başka dönemlerimi anlatıyor” cevabını verdi.

Seren Serengil İle Lerzan Mutlu Arasında Gerginlik Tırmanıyor…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler