Ana SayfaÜnlülerYılbaşı Akşamı Hangi Kanalda Hangi Programlar Var?

İlgili Postlar

Yılbaşı Akşamı Hangi Kanalda Hangi Programlar Var?

2016 yılını geride bırakacağımız yılbaşı akşamı için kanallar yılbaşına özel olarak yayın akışlarını değiştirdi.

31 Aralık 2016 Cumartesi akşamı itibariyle yeni bir yıla girecek Türkiye yine ekranları başında olacak. Her yıl olduğu gibi özel programlar, etkinlikler, yarışmalar ile Türkiye’deki kanallar yeni yıla hazırlanırken hangi kanalda hangi programların olduğunu sizler için bir araya getirdik.

Yılbaşı Akşamı TV8’de Yeni Yılda Ne Var?

TV8’de yılbaşı gecesinde O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümü yer alacak. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da pek çok farklı ünlü isim, O Ses Türkiye sahnesinde söyleyeceği şarkılar ile gecenin birincisi olmaya çalışacak. TV8 için yapılan tanıtımlarda yılbaşı sahnesinde; Burak Yılmaz, Ozan Güven, Emre Belözoğlu, Birce Akalay, Yasemin Allen, İrem Sak, Müge Boz, Pelin Karahan, Cüneyt Çakır, Özge Borak, Nergis Kumbasar, Müjde Uzman ve Onur Büyüktopçu gibi isimler yer alacak.

Yılbaşı Akşamı Büyük Sürpriz Star’da!

Gecenin en büyük sürprizi Star TV ekranlarında olacak. Bugüne kadar çok fazla ekranlarda görmeye alışkın olmadığımız Tarkan, yeni yılda Star TV’de yayınlanacak özel program ile sevenlerinin karşısına çıkacak. 12 farklı şarkısını söyleyeceği açıklanan Tarkan, gecenin en dikkat çeken programlarından birisine imza atacak.

Üstelik Tarkan programda sadece Türk sanat müziğinden oluşan 12 parçalık mini bir konser verecek. Nasıl Geçti Habersiz, Akşam Oldu Hüzünlendim Ben Yine gibi şarkıları söyleyecek Tarkan, sevenlerine hoş bir gece yaşatacak

Show TV’de Yılbaşında Neler Var?

Yılbaşına özel olarak hazırlanan kanallardan bir diğeri ise Show TV. Özellikle kanalda yayınlanan ve yüksek izlenme oranlarını yakalayan Güldür Güldür Show, yılbaşına özel olarak hazırladığı bölümleriyle ekranlarda yer alacak. Yine ekran başındaki izleyenler bu farklı eğlence programının yılbaşı özel bölümlerinde yeni yıla kahkahalarla girecek.

Hazırlanan yılbaşı özel programları gecenin geç saatlerine kadar sürecek ve eğlence yeni yılda da devam edecek. Yeni yılda TV8, Star TV ve Show TV’nin yanı sıra diğer kanallarda da farklı eğlence programları ile yeni yıl kutlamaları yapılacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler