Ana SayfaÜnlülerSurvivor 2017 Ünlüler Takımı Kimlerden Oluşacak?

İlgili Postlar

Survivor 2017 Ünlüler Takımı Kimlerden Oluşacak?

Survivor için 2017 ünlüler kadrosuna dahil olan isimler bir bir açıklanıyor.

Her yıl yeniden başlayan ve ünlü isimlerin katılımları ile milyonlarca kişiyi ekran başına kilitleyen Survivor için yeni dönem hazırlıkları devam ediyor. Uzun zamandan beri özelikle ünüler takımında hangi ünlülerin yer alacağı konusunda kamuoyunda büyük bir merak uyandırılırken, dün akşam TV8’de yayınlanan O Ses Türkiye adlı ses yarışmasında 3 yeni isim daha Acun Ilıcalı tarafından açıklandı.

Survivor’a Gidecek 3 Yeni İsim Kim?

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada 3 yeni sürpriz ismin daha Survivor ünlüler kadrosuna dahil edildiğini duyurdu.    Açıklamaya göre Survivor 2017’de yer alacak yeni üç isim; Tarık Mengüç, DJ Berna Öztürk ve Seda Demir olacak.

6 Yarışmacı Belli Oldu

Survivor 2017 için daha önce yapılan açıklamalarda yarışmaya dahil olacak üç isim daha açıklanmıştı. Önceki açıklamalarda Furkan Kızılay, İlhan Mansız ve Serhat Akın’ın Survivor 2017 kadrosunda yer alacağı belirtilmişti. Bu açıklamalar ile birlikte takımda yer alacak 6 isim şimdiden belli oldu. Furkan Kızılay, İlhan Mansız, Serhat Akın, Tarık Mengüç, DJ Berna Öztürk ve Seda Demir ünlüler takımının ilk 6 ismi oldu. Takımların 12 kişiden oluşması bekleniyor. Önümüzdeki günlerde takım sayısına bağlı olarak ünlüler takımına katılacak diğer isimler de açıklanacak.

Bir İsim Göz6’dan Gelecek!

TV8 ekranlarında yayınlanan Göz6 adlı yarışmanın birincisi de Survivor’a dahil olacak. Bugüne kadar birincinin hangi takıma katılacağı açık bir şekilde belirtilmese de birincinin de ünlüler takımına dahil olması bekleniyor.

Survivor 2017 Ne Zaman Başlayacak?

Survivor 2017 için yapılan bu açıklamalar özellikle ünlü isimlerin hayranları için daha büyük bir heyecan yaratırken, şu an için yarışmanın ne zaman başlayacağına dair bir açıklama gelmedi. Fakat yarışmanın başlangıcının Göz6’nın bitmesinin ardından olacağından dolayı bu yarışmanın bitişine göre uygun bir tarihin belirlenmesi bekleniyor. Tahminler ise Mart ve Nisan ayları.

Gönüllüler Takımı Belli Olmadı!

Bugüne kadar gönüllüler takımı için herhangi bir ismin belirlenmediği de açıklandı. TV8 resmi internet sitesi üzerinden hala başvuruların alınmaya devam etmesi, Survivor 2017’de olmak isteyen kişiler için de fırsatın sürdüğünü gösteriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler