Ana SayfaÜnlülerYeşim Salkım, "Kendilerini Şarkıcı Sanıyorlar" Diye Kimi Topa Tuttu...

İlgili Postlar

Yeşim Salkım, “Kendilerini Şarkıcı Sanıyorlar” Diye Kimi Topa Tuttu…

Türk müziğinin güçlü seslerinden biri olan Yeşim Salkım, Beylikdüzü’nde bir mekanda sahne aldı. Genelde dobra açıklamaları ile de gündem olan ünlü şarkıcı, müzik piyasasına da laf atmadan duramadı. Detaylar Haberimizde..

Yeşim Salkım Sosyal Medyayı Salladı!

Yeşim Salkım, “Kendilerini Şarkıcı Sanıyorlar” Diye Kimi Topa Tuttu…

Geçtiğimiz gün Katil Uşak isimli single’ının video klibinden ilk görüntülerini takipçileri için sosyal medya üzerinden paylaşan Yeşim Salkım, muhteşem sesiyle yine büyüledi.

Yeşim Salkım kimdir?

Yeşim Salkım'dan tartışma yaratacak sözler: Kendilerini şarkıcı sanıyorlar, System.String[]

Katil Uşak şarkısıyla gündemde olan ünlü ses Yeşim Salkım, verdiği konser öncesinde dobra dobra isim vererek dj Kerimcan Durmaz’ı da eleştirdi.

Kerimcan Durmaz kimdir?

Yeşim Salkım: ” Kerimcan Durmaz Kendini Şarkıcı Zannediyor”

Yeşim Salkım, sözlerine başlarken;  “Ben konuşmaya devam edeceğim, kimse kusura bakmasın. Kerimcan Durmaz gibi DJ’lik yapmaya çalışanlar, 12 vantilatör ve 6 dansçıyı sağına soluna alınca kendilerini şarkıcı zannediyorlar.” sözleriyle devam ederek böylelikle müzik piyasasında yeni bir polemiğin fitilini ateşledi.

kerimcan durmaz sahne ile ilgili görsel sonucu

Yeşim Salkım: “Tıklayın Yoksa Gebertirim.”

Sahnesinde bol bol Katil Uşak isimli şarkısından da konuşan Yeşim Salkım, “Şarkımı tıklayın yoksa gebertirim. Ben de tıklanma satın alacağım. 3 milyon görüntülenme olursa bilin ki satın almışımdır” sözleriyle şaşırttı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler