Ana SayfaÜnlülerDefne Samyeli, Panikleyince Kameramanın Ayağını Ezdi..

İlgili Postlar

Defne Samyeli, Panikleyince Kameramanın Ayağını Ezdi..

Önceki akşam Nişataşı’nda aracına binerken Magazin Habercilerinin objektiflerine yansıyan ünlü sunucu Defne Samyeli, muhabirlerin sorularını duyunca panik yaptı ve kameramanın ayağını ezdi. Kaza nasıl gerçekleşti? Detaylar Haberimizde..

Defne Samyeli, Eski Sevgilisi Cem Yılmaz’ın Fotoğraflarını Sildi..

Defne Samyeli, Panikleyince Kameramanın Ayağını Ezdi..

Yaklaşık 2 sene boyunca ünlü komedyen  Cem Yılmaz’la aşk yaşayan sunucu Defne Samyeli, geçtiğimiz yıl Kasım ayında ğnlğ komedyenden ayrılmştı. Aşkı Cem Yılmaz tarafından ihanete uğradığını açıklayan Defne Samyeli, Cem Yılmaz ile oyuncu Serenay Sarıkaya’nın birlikte olduğunu öğrendikten sonra yaptığı açıklama ile Magazin gündemini sarsmıştı..

Defne Samyeli Kimdir?

Önceki akşam Nişantaşı’nda bir mekan çıkışı aracına bindiğinde görüntülenen Defne Samyeli hızlıca aracıyla uzaklaşmaya çalışırken talihsiz bir kazaya neden oluverdi.

Cem Yılmaz Kimdir

Kameraman’ın Ayağını Ezdi!..

Defne Samyeli’ne, ayrıldığı aşkı Cem Yılmaz ile ilgili sorular sorulunca, sorulara cevap vermek istemeyen Defne Samyeli, aracıyla geri geri giderken bir kameramanın ayağını ezdi. Araçtaki kardeşinin ve magazincilerin uyarması ile hemen aracını ileri alan Defne Samyeli, birden panik yaşadı.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Birden ne yapacağını şaşıran Defne Samyeli; “Çok özür dilerim, bu şekilde olunca problem oluyor. Bir sorun varsa, hemen hastaneye gidelim” sözleriyle kameraman arkadaşına karşı hatasını gidermeye çalıştı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler