Ana SayfaDedikoduYeşim Salkım' dan Kendi Fotoğrafını Photoshop İle 20 Yaşında Görünenlere Tepki...

İlgili Postlar

Yeşim Salkım’ dan Kendi Fotoğrafını Photoshop İle 20 Yaşında Görünenlere Tepki…

Cannes Film Festivali’nde Jodie Foster, Helen Mirren ve Andie MacDowell gibi dünyaca ünlü isimlerin doğal görünümleriyle başlattığı zamansız ve doğal kadınlar akımına Yeşim Salkım, ‘Matchless by Yeşim Salkım’ ismini verdiği yaşlanma karşıtı kremini tanıtım fotoğraflarıyla Türkiye’deki ilk temsilcisi oldu. İşte Detaylar…

Yeşim Salkım’a Hakaret Davası

Yeşim Salkım’ dan Kendi Fotoğrafını Photoshop İle 20 Yaşında Görünenlere Tepki…

“Genç görünümün idolleştirildiği ünlüler dünyasına âdeta meydan okuyan 50 yaş üstünde kadınlar isterse böyle zamansız görünebilir” diyen sanatçı Yeşim Salkım, 20 yaşında görünme çabasında olan ünlülere ilginç bir gönderme yaptı. Ünlü sanatçı, kendisini 20 yaş yaşlandırdığı fotoğraflarla, ünlü isimlere tepkisini gösterdi.

“20’li Yaşlarda Görünmek İsteyenin Ruh Sağlığı Bozuktur”

Yapılan durumu “abartılı Photoshop ve estetik çıktı, mertlik bozuldu’ diye tanımlayan Yeşim Salkım, “Bu kendi gibi yansımak istemeyen aşırı; estetik yapan tanınmaz halde olan insanlar var. Bunlar doğallıktan çıkmış durumdalar, ben özlük bozulmadan kaliteli yaşlanmayı seviyorum. İnsan annesinden doğduğu gibi yaşlanmayan ve özü gibi görünmek yerine, 20’li yaşlarda görünme isteği olan kişilerin ruh sağlığının bozuk olduğunu düşünüyorum. Yaşlanmaktan korkmayın” dedi.

‘Matchless by Yeşim Salkım’ Cazip Fiyatıyla Satışta!

Ünlü sanatçı Yeşim Salkım’ın ‘Matchless by Yeşim Salkım’ adlı yaşlanma karşıtı kreminin fiyatı 300 TL olarak satışa sunuldu. Ürün Alpha Arbutin, Hyaluronic Acid, Collagen Serum, Hücre yenileyici, Renk eşitleyici ile formüle edilmiştir.

Yeşim Salkım kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler