Ana SayfaÜnlülerIrmak Arıcı'dan Yine Bir Skandal Daha...

İlgili Postlar

Irmak Arıcı’dan Yine Bir Skandal Daha…

Geçtiğimiz hafta trafikteyken polemik yaşadığı şahsın yüzüne ard arda  tüküren ünlü şarkıcı Irmak Arıcı, yepyeni bir skandalına daha damgasını vurdu. Bir gece kulübünde sahneye çıkan genç şarkıcı, parçasını okumak yerine ölesine kala kaldı. Hareketsiz duran Irmak Arıcı’ ya iddialara göre bakın ne yapıldı. İşte çarpıcı Detaylar…

Irmak Arıcı İle Mustafa Ceceli’nin Yeni Klibi ‘Mühür’ Yayınlandı!

Irmak Arıcı’dan Yine Bir Skandal Daha…

Son zamanların genç başarılı isimlerinden bir tanesi olarak bilinen ünlü şarkıcı Irmak Arıcı, üst üste yaptığı skandallarla magazine yansımaya devam ediyor. Irmak Arıcı, dün gece Sakarya Karasu’ da sahne aldı.

Bir süre sonra çıktığı sahnede öylece hareketsiz duran Irmak Arıcı, dedikodulara göre sonrasında sahne alanından indirilmek zorunda kalındı.

Irmak Arıcı Kimdir?

Sahneden İndirildi!…

Geçtiğimiz haftalarda herkes tarafından büyük tepkiyle karşılaşan Irmak Arıcı, trafikteyken tartıştığı birinin yüzüne defalarca tükürmüş ve şikayet edilmişti…

Uzun Bir Süre Ölesine Bekledi…

Dün gece Sakarya Karasu’da anlaştığı bir gece kulübünde çıkan genç şarkıcı, uzun bir süre hareket etmeden durdu. Onu dinlemeye gelenler değim yerindeyse şoka girerken şarkıcı’ nın neden böylesine tuhaf bir davranışta bulunduğu çözülemedi.

Sonunda Olan Oldu!…

Kulübe gelenlerin iddialarına göre ise genç şarkıcı, hareketsiz davranışından kısa bir süre sonra sahne alanından yetkililerce indirildi.

İşte Irmak Arıcı’ nın O Sahnedeki Görüntüleri;

Irmak Arıcı' nın O Sahnedeki Görüntüleri
Irmak Arıcı’ nın O Sahnedeki Görüntüleri
Irmak Arıcı' nın O Sahnedeki Görüntüleri
Irmak Arıcı’ nın O Sahnedeki Görüntüleri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler