Ana SayfaDedikoduYeşim Salkım'a Hakaret Davası

İlgili Postlar

Yeşim Salkım’a Hakaret Davası

Zaman zaman sarf ettiği zehir zemberek sözlerle gündeme bomba gibi düşen Yeşim Salkım’a sivri dili bu kez pahaylıya patladı. Yeşim Salkım’a hakaret davası açıldı. İşte olay hakkında merak edilen tüm detaylar;

“Evlendiğim Gün ‘Ben Ne Yaptım’”

Gökhan Çınar’ın YouTube’da beğeniyle izlenen programına misafir olarak katılan Yeşim Salkım, iş insanı Hakan Uzan ile olan evliliğiyle ilgili; “Evlendiğim gün ‘Ben ne yaptım’ dedim. Ben onun gözünde bir eşyaydım. Evlenmiştik ve bitmişti. Her evliliğimin sonunda özgürlüğümü seçtim. İhanet tanıdığım bir histi. Benim ailem de böyle yıkıldı. Kaç yaşınızda olursanız olun, eğer geçmişinizdeki yaralar kapanmamışsa çok derin izler bırakıyor. O yüzden ben de bunlardan ne kadar kaçtıysam hep yakalandım. Dedim ki bunun devamı gelecek ve burada bitecek” samimi itiraflar yaptı.

Yeşim Salkım kimdir?

Yaşamına dair çarpıcı açıklamalar da yapan ünlü Yeşim Salkım;

“Başkalarına benzemediğimi biliyorum. Hep de böyle kaldım. Küçük kız çocuğu hala içimde. Biraz yaralanmış, acı çekmiş, kırılmış, darbeler almış ve çok ağlamış olsa da yine de o kadını çok seviyorum. Benim o kadına ihtiyacım var” dedi.

Yeşim Salkım’a Hakaret Davası

Yeşim Salkım hakaret suçundan ceza davasıyla karşı karşıya. Magazin yorumcuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel, geçen sene Ece Erken’in o dönem sevgilisi olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun aracına zarar verdiği görüntüleri ekrana taşımışlardı.

Sonrasında Salkım’ın ilgili programa ilgili söylediği iddia edilen  ‘Müdire hanım kılıklı, yandaş’, ‘Hayatımda sizin kadar satılık insan tanımadım’ sözleri Salım’ın başına bela oldu. Salkım’a ilk önce 100 bin liralık tazminat davası açıldı, ardından da Salkım savcılığa şikayet edildi. Soruşturma sonunda Salkım hakkında ‘Hakaret’ suçundan dava açıldı.

Yeşim Salkım’ın ‘Hakaret’ suçundan 3 ay 15 günden 2 yıl 4 aya kadar hapsi isteniyor. Dava asliye ceza mahkemesinde görülecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler