Ana SayfaDedikoduJennifer Aniston ve David Schwimmer Aşkı Gerçek Mi Oldu?

İlgili Postlar

Jennifer Aniston ve David Schwimmer Aşkı Gerçek Mi Oldu?

Dünyanın en sevilen dizileri arasında yer alan Friends’te Rachel ve Ross’un aşkı dillere destan olmuştu. Dizinin özel bölümünde ikilinin birbirlerine gerçekten aşık olduğunu itiraf etmesi herkesi şaşırtmıştı ki geçtiğimiz gün ortaya atılan Jennifer Aniston ve David Schwimmer’ın gerçek hayatta da birlikte olduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Jennifer Aniston ve David Schwimmer aşkı gerçek mi oldu? İşte detaylar;

Yıllar Sonra Gelen İtiraf

Oyunculara çeşitli sorular soran James Corden, dizinin çekildiği yıllarda oyuncular arasında bir ilişki yaşanıp yaşanmadığını sordu.

Bunun üzerine David Schwimmer ve Jennifer Aniston, dizinin ilk sezonunda birbirlerine gerçekten aşık olduklarını itiraf etti.

Dizide Aniston’ın karakterine yıllardır aşık olan Ross karakterini canlandıran Schwimmer, “bir noktada ikimizde birbirimizden gerçekten çok hoşlanıyorduk ama bu iki geminin yan yana geçmesi gibiydi. Sürekli birimiz, bir ilişkideydi” dedi.

Aniston ise aralarındaki bu çekimi ve aşkı Rachel ve Ross’un ilişkisini daha gerçekçi yapmak için kullandıklarını belirtmişti.

Friends: The Reunion HBO Max’in En Çok İzlenenlerinden Oldu

Jennifer Aniston ve David Schwimmer Aşkı Gerçek Mi Oldu?

Ekranların en iyi komedi dizilerinden biri olan Friends oyuncularını yıllar sonra bir araya getiren özel Reunion bölümünde ‘ilk sezon çekilirken birbirlerinden hoşlandıklarını eskiden beri aralarında değişik bir enerji olduğunu ama birbirlerinin yanından geçip giden gemiler gibi olduklarını’ açıklayan Aniston ve Shwimmer’ın bu bölümden sonra gerçek hayatta da yakınlaştıkları iddia edildi.

Closer dergisine konuşan kaynaklar, geçmişi hatırlamanın eski duyguları da açığa çıkardığını ve ikilinin Reunion çekiminin ardından mesajlaşmaya başladığını söyledi. İddiaya göre Schwimmer, Aniston’ı görmek için geçen ay New York’tan Los Angeles’a gitti ve ikili, Aniston’ın evinde zaman geçitdiği söyleniyor. Bu iddia ikilinin sevenlerini çok heyecanlandırsa da henüz Aniston ve Schwimmer’den bir açıklama gelmedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler