Ana SayfaÜnlülerYeşim Salkım: Annenin Ahlakı Babadan Çok Olmalı!

İlgili Postlar

Yeşim Salkım: Annenin Ahlakı Babadan Çok Olmalı!

Cesur açıklamalarıyla her daim gündemde olan Yeşim salkım’dan şok sözler! Yazdığı kitap da neler anlatıyor? Evlenmeyi düşünüyor mu? İşte Yeşim Salkım’ın yine çok konuşulacak sözleri…

Yeşim Salkım: Adım attığım yerde deve kesilirdi

Kocama Dokunma

Sosyal medya hesabından bir hayli cesur paylaşımlar yapan Yeşim Salkım en son; Seren Serengil, Gülben Ergen kavgasına dahil olarak Serengil’in yanında yer alıp ‘Kocama dokunma’ başlıklı etiket ile destek vermişti. Geçmişte bir çok sansasyonel haberlerde adı geçen, magazinin tüm kirli defterlerini bildiği söylenen Yeşim Salkım, şimdi kendi hayatını açıkça kaleme aldığı yeni bir kitap yazıyor. Posta gazetesine bir röportaj veren Salkım, yine çokca konuşulacak sözlere imza attı. İşte çok konuşulacak o röportaj…

Kadın Derleyen, Toplayan, Düzeltendir

” Sizi hayatta ne ya da kim kıskandırır?
İnanır mısınız ben o duyguyu bilmiyorum. Hayatımdaki erkeleri de kıskanmadım hiç. Kıskançlık, fesatlık bende yok. Kimseyi kıskanmadım bu hayatta. Çünkü sebep yok. Ailem var, çocuksa var, evlilikse var, şöhretse yaşadım, zenginlikse yaşadım.

Geçtiğimiz yıl evli erkeklerle birlikte olan kadınlara bayrak açtınız. Bir gece çok öfkelenip sosyal medyayı ayağa kaldırdınız. Daha sonra da Gülben Ergen’le mahkemelik oldunuz. Evli olan erkek ise suçu neden kadında arıyorsunuz?
Kadın derleyen, toplayan, düzelten, yetiştirendir. Kadın öğrenirse çocuğuna da öğretir. Ben orada kadınların daha dikkatli, iffetli, namuslu olmasından bahsetmiyorum. O başka bir konu. Orada tek bir olay üzerinden yola çıkılmadı. Çok derin bir konu bu. Onun için zaten bekleyelim, mahkeme bir sonuçlansın.

Yeşim Salkım kimdir?

Annenin Ahlak Düzeyi Babadan Çok Daha Üstün Olması Lazım

O konu özelinde sormuyorum, erkeklerde hiç mi sorun yok sizce?
Herkes kendinden sorumludur. Ne erkek ne de kadın birbirinden sorumludur. Bakın ben psikoloji okumuş bir kadınım. Bizde bireyleşme diye bir şey yok. Bize kimse birey olmayı öğretmedi. Biz de çocuklarımıza öğretemediğimiz için herkes sorunu karşı tarafta arıyor. Dolayısıyla meseleye, “Hiç mi erkeklerde sorun yok?” diye giremeyiz. Herkes kendi yaptığından sorumludur. Herkes kendi yaptığının bilincine varmalı önce. Toplumlar ancak böyle düzelir.

Ama genel bir algı olarak ilişkinin ahlakından kadın sorumlu tutuluyor sanki…
Hayır, erkek de sorumlu tutuluyor. Dünyada da sistem böyle kurulmuş. Dinlerin de etkisi var. Tüm dinler de kadını bu kavramın içine kattığı ve kadın doğurabilen bir özelliğe sahip olduğu için kadını sorumlu tutuyor. Çocuğu baba yetiştirmiyor çünkü, anne yetiştiriyor. Ve çocuk yetiştiren bir annenin bilinç düzeyinin, ahlak düzeyinin erkekten çok daha üstün olması lazım ki iyi çocuk yetiştirsin. Vefalı, kaliteli ruhu olan güzel çocuklar yetiştirsin… Onu da yetiştiren bir annedir.

MENOPOZA GİRDİM,BUNU SÖYLEMEK NİYE AYIP OLSUN?

Her zaman açık sözlüsünüz, tepki çekecek bile olsa aklınıza geleni söylemekten çekinmiyorsunuz. Bunun zararı oldu mu size?                                                                                                                                                                                          Çeneme vurmuş olabilir, menopozdan mı dersin? (gülüyor) ”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler