Ana SayfaÜnlülerDidem Soydan'ın 'tost' tartışması büyüyor

İlgili Postlar

Didem Soydan’ın ‘tost’ tartışması büyüyor

Didem Soydan’ın ‘tost’ tartışması büyüyor. Didem Soydan, iki erkek arkadaşı ile dans ettiği video görüntülerine gelen eleştirilere yanıt verdi. Soydan’ın ‘dans değil tost’ dediği görüntülerinin yankıları devam ediyor. Detaylar haberimizde…

Didem Soydan’ın o dansını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Didem Soydan’ın olay yaratan dansına yorumu: Biz ona dans demiyoruz…

Didem Soydan’ın samimi dansının etkileri

Ünlü manken Didem Soydan, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından iki erkek arkadaşı ile samimi şekilde dans ettiği videosunu sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Soydan’ın samimi dansına eleştiri yağmıştı.

Didem Soydan kimdir?

Didem Soydan dans eleştirilerine yanıt verdi

Didem Soydan, çok eleştirilen o dansı ile ilgili “Biz ona dans demiyoruz ‘tost’ diyoruz. Yapılan eleştiriler umurumda bile değil.” şeklinde bir açıklama yapmıştı. Soydan’ın dans görüntülerine eleştiriler devam etti. Ünlü manken, twitter hesabından dansına yapılan eleştirilere yanıt verdi.

İşte Didem Soydan’ın dansını eleştirenlere yanıtları

“Neyse bu arada bi tostçu mu açsam?”

“Keza dünyada dilediği gibi yaşayan, dans eden, içkisini içen, işini yapan ilk kişi olduğumu sanmıyorum. Bu paylaşımları bambaşka algılayan sizlersiniz.”

“Her paylaşımın olay olması bana değil size bağlı. Yoksa mayolu, iç çamaşırlı poz vermek benim işim. Ve dünyada bunu ilk yapan kişi değilim. İlk defa görüyormuşcasına olay büyütmek sizin işiniz. Siz o habere bu kadar ilgi gösteriyorsunuz ben değil.”

“İlgi çekmek, kin kusmak adına yaptığınız yorumları “eleştiri” yaptık bozuldun kisvesi altına saklamayın. Önce eleştirinin sözlük anlamını ve ince ayarlı yollarına hakim olun sonra küfrü, hakareti lügatından ayıklayıp yazabiliyor musunuz onu deneyin.”

“Devamlı şekilde ne iş yaptığım soruluyor.Modellik yapıyorum. İşlerimi paylaşıyorum. Seneler içinde yaptığım çekimlerin ve defilelerin ve marka anlaşmalarının hepsi internette. Bana beni tagleyerek”sen ne iş yapıyorsun yeaa” diye sorduğun sorunun cevabı klavyenin altında”.

“Benim çekimlerim, defilelerim, çekim karelerim, gündüz, gece giydiklerim size uygun olmayabilir. Bunlar dikkat çekmek için değil istediğim gibi giyinip saklamadan o şekilde yaşadığım için gördüğünüz haller.”

“Kaç senedir sosyal medya kullanıyorsam (6 senedir instagramı kullanıyorum) ilk günden bugune takip eden herkes biliyor ki paylaşımlarım hiç değişmedi. Neyi sevip uygun gördüysem hep onu paylaştım. Dolayısı ile gündem olmak için özel bir paylaşım yok”

“Ama siz bu haberlere tıklayan meraklılar (aşağılama anlamında değil en düz hali ile “meraklılar”) Sizden ricam biraz zekanızı konuşturun. Magazin seviyor oluşunuz sizi bu kadar salak yapmak zorunda değil.

“Muhabirler ile karşı karşıya oldugunuzda ciddi haliniz “kızgın”, sakin haliniz “üzüntülü”, rahat haliniz “sert cevap verdi” olarak servis edilir. Bununla ya da herhangi bir şey ile derdim yok”

İki gün önce muhabir arkadaşlara rastladığımda bana bir hafta önce yüklediğim videoyu sordular. Ben o hafta boyunca dansla ilgili yazılan tonla küfürlü yorum arasından “tost” benzetmesine istinaden biz o dansa artık “tost dansı” diyoruz dedim”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler