Ana SayfaÜnlülerYeşim Salkım, adres ve kimlik bilgilerini açıkça paylaşan Seda Sayan'a sert çıktı:...

İlgili Postlar

Yeşim Salkım, adres ve kimlik bilgilerini açıkça paylaşan Seda Sayan’a sert çıktı: A be gerizekalı!

Yeşim Salkım, hakkında ‘konuşma yasağı’ aldırdığına dair kararı sosyal medyada açıkça paylaşan Seda Sayan’a sert çıktı. Kimlik ve adres bilgilerini açık şekilde paylaşan Seda Sayan’a seslenen Salkım, “A be gerizekalı” diyerek ateş püskürdü. Detaylar haberimizde…

Her şey, Seda Sayan’ın Gülben Ergen’i programında konuk etmesiyle başladı

Seda Sayan ve Yeşim Salkım’ın aralarındaki gerilim, Seda Sayan’ın programında Gülben Ergen’i konuk etmesi ile başlamıştı. Ergen’e destek olması ile Yeşim Salkım’ın tepkisine maruz kalan Seda Sayan, başka isimlerle de gerilim yaşamıştı.

Gönderirim seni geldiğin yere

Yeşim Salkım, Gülben Ergen’i programında konuk olarak ağırlayan Seda Sayan için sosyal medyada yayınladığı bir videoda “Kadırgalı mı madırgalı mısın nesin? Gönderirim seni geldiğin yere.” diye konuşmuştu.

Yeşim Salkım’dan Seda Sayan’a: A be gerizekalı

Seda Sayan, Yeşim Salkım’ın bu sözlerinin ardından soluğu mahkemede almıştı. Sayan, Yeşim Salkım hakkında ‘konuşma yasağı’ aldırdığına dair kararı sosyal medya hesabından paylaştı. Adres ve kimlik bilgilerinin, Seda Sayan tarafından açıkça sosyal medyada yayınlandığını gören Yeşim Salkım, sosyal medyada yeni bir paylaşım yaparak “T.C. numaramı, ev adresimi her şeyimi açık açık profilinde paylaşıyor. A be gerizekalı. Ulan Seda Sayan kızım var ya git bak, bütün dünya mahkemelerine git.” diye konuştu.

Yeşim Salkım’ın bu paylaşımının ardından gözler Seda Sayan’a çevrildi. Sayan, Salkım’a ne yanıt verecek?

Yeşim Salkım kimdir?

Seda Sayan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler