Ana SayfaÜnlülerİmparator'un kardeşi Hüseyin Tatlı'dan şok sözler: Keşke İbrahim Tatlıses'in kardeşi olmasaydım!

İlgili Postlar

İmparator’un kardeşi Hüseyin Tatlı’dan şok sözler: Keşke İbrahim Tatlıses’in kardeşi olmasaydım!

İmparator’un kardeşi Hüseyin Tatlı’dan canlı yayında şoke eden sözler! Hüseyin Tatlı, Söylemezsem Olmaz isimli magazin programının canlı yayınına bağlanarak “Keşke İbrahim Tatlıses’in kardeşi olmasaydım.” dedi. Detaylar haberimizde…

Hüseyin Tatlı, canlı yayına bağlanıp ağabeyi İbrahim Tatlıses hakkında bomba açıklamalarda bulundu

İbrahim Tatlıses’in kardeşi Hüseyin Tatlı, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli magazin programının canlı olarak yayınlanan bölümüne telefon bağlantısı ile katıldı. Ağabeyi İbrahim Tatlıses ile aralarının bozuk olduğunu ifade eden Hüseyin Tatlı,  İbrahim Tatlıses’in şarkıcı olmasını istemediğini belirtti.

Hüseyin Tatlı’dan İbrahim Tatlıses’e gönderme

Yıllar önce ağabeyi İbrahim Tatlıses ile dizi yapan Hüseyin Tatlı, geçmiş yıllara gönderme yaparak “O sıralar sokakta yürüyemiyordum. Karakter bayağı da sevilmişti ama ağabeyim dizide beni 4. bölümde öldürmüştü.” dedi. Hüseyin Tatlı, İbrahim Tatlıses ile aralarının bozuk olduğunu ifade etti.

Keşke İbrahim Tatlıses’in kardeşi olmasaydım

Hüseyin Tatlı, ağabeyi İbrahim tatlıses ile aralarında kırgınlık olduğunu ifade etti ve “Keşke İbrahim Tatlıses’in kardeşi olmasaydım. O zaman müzik kariyerimde daha ileride olurdum.” diye konuştu.

Hüseyin Tatlı, geçtiğimiz günlerde de Yıldız Tilbe ile birlikte çekilmiş bir pozunu sosyal medyada paylaşmıştı. Bir takipçisinin “İmparator yakınlığına bir şey demiyor mu?” diye sormuştu. Tatlı, takipçisinin bu sorusuna “Beni onun maaşlı elemanıyla karıştırmayın.” yanıtını vermişti. Tatlı, “İmparator Yıldız Tilbe ile yakınlığına bir şey demiyorsa gerisi önemli değil. Yıldız Tilbe ekranda iyi görünen çoğu karakterden, karakterli biri bence” yorumuna ağabeyi İbrahim Tatlıses ile aralarındaki gerilimin sinyallerini veren “Bunun için izin aldığımı falan mı düşünüyorsun? Sen de bizi hiç tanımamışsın! Maaşlı elamanlarıyla karıştırdın sanırım… Benim adım HÜSEYİN TATLI Sadece Allah’tan emir alırım çünkü o’dur her şeyi veren NOKTA. Ben kiminle konuşur görüşürüm bunun tek kararını ben veririm gözüm… Ne izni neyin müsaadesi? Senin kalbinde büyüttüğün seni, benim de kalbimde bitirdiğim beni bağlar…” yorumunu yapmıştı. Hüseyin Tatlı’nın bu sözleri, ağabeyi İbrahim Tatlıses ile aralarının iyiden iyiye bozulduğunu belli etti. İmparator’un Hüseyin Tatlı’ya yanıtı ne olacak merak konusu oldu.

İbrahim Tatlıses kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler