Ana SayfaKültür ve SanatFilmler'Arif V 216' Filminde Sigara İçen Cem Yılmaz'a Suç Duyurusu!

İlgili Postlar

‘Arif V 216’ Filminde Sigara İçen Cem Yılmaz’a Suç Duyurusu!

‘Arif V 216’ Filminde Sigara İçen Cem Yılmaz’a Suç Duyurusu Şoku!

Arif V 216 filminin gösterime girmesinden bu yana tartışmalarda beraberinde geldi. Film çok iyi bir çıkış yakaladı, bu çıkışın ardından filmi izleyenler eleştiler yaptı. Son olarak Cem Yılmaz’a suç duyurusu geldi. Orhan Kural, Arif V 216 filminde sigara içen Cem Yılmaz hakkında suç duyurusunda bulundu.

Arif V 216 İçin Bir Sürü Şikayet Var

Orhan Kural, hatırlanacağı üzere Cem Yılmaz’ın ‘Pek Yakında’ filminde de sigara içme sahnesi için suç duyusunda bulunmuştu. Suç duyusunda bulunma gerekçesi ise ‘uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanımına özendirdiği’ iddiasıyla suç duyurusunda bulunmuş, başlatılan soruşturma kapsamında Cem Yılmaz’ın şüpheli sıfatıyla ifadesi alınmıştı. Cem Yılmaz ise bu konuyla alakalı Görülen sigara sahneleri hayatın doğal akışına uygun bir şekilde resmedilmiştir. Üzerime atılı suçlamayı kabul etmiyorum” demişti. Savcılık, suç unsurları oluşmadığı gerekçesiyle Yılmaz hakkında takipsizlik kararı vermişti.

Orhan Kural, Cem Yılmaz’ın yeni vizyona giren ‘Arif V 216’ filmi içinde aynı suç duyusunda bulundu. Yine Cem Yılmaz’ın sigara içtiği sahnesini göz önünde bulunduran Orhan Kural ‘Pek Yakında’ filminin de altını çizerek “Amaç hep aynı. Yasaları çiğnetmek. Bu film hakkında iki gündür çok sayıda telefon aldık. Halkımızın bir bölümü artık gerçekleri anlamaya başladı. Yüksek miktarda ceza verilmediği veya denetimsiz bırakıldığı takdirde bu tür vakıaların tekerrür ettiği ve edeceği herkesçe malumdur. Kanun tütün ve uyuşturucu ürünlerinin bu tür yerlerde içilmesini ve tanıtımını yasakladığı halde gelecek nesillere kötü örnek olunmakta, tütün ve sigara fabrikalarının ekmeğine bal sürülmektedir. Bu tür vakalar tekrar ettiği takdirde sağlıklı bir toplumun ve nesillerin meydana gelmesi engellenecek aynı zamanda yüksek halk kitlelerinin zehirli maddelere müptela olması kaçınılmaz olacaktır ve olmaktadır” şeklinde bir dilekçe yazdı.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler