Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerRidley Scott Müjdeyi Verdi

İlgili Postlar

Ridley Scott Müjdeyi Verdi

Blade Runner efsanesi ilk olarak 1982 yılında ortaya çıktı. Bilim kurgu türündeki sinema filmi, vizyona girdiği dönemde büyük ilgi gördü. Aradan geçen 35 seneden sonra film, yeni bir yönetmenle yeniden çekildi. Ridley Scott 2049 adı verilen yapım düşünülen ilgiyi pek göremedi. Oysa Ridley Scott’ın ilk filmini bilenler için beklentiler çok daha yüksekti.

Serisi Beğenilmişti

Filmin ilk serisi, uzay madenlerinden kaçıp dünyaya gelen yapan insanlar üzerinden ilerliyordu. Filmin ana kahramanı kalabalık şehirlerde androidleri bulup yok etmeye çalışıyordu. Bu ilginç konu, bilim kurgu türünde filmin önemli bir yer edinmesini sağlamıştı. Blade Runner 2049 filminde popüler oyunculardan Ryan Gosling yer alıyor. Filmin DVD’si meraklılarına sunulmuş durumda, DVD’nin daha çok ilgi görmesinin nedeni filmin Türkiye’de sansürlü bir şekilde yayınlanmasıydı.

Yeni Bir Hikaye Daha Var

İlk filmin yönetmeni Ridley Scott, anlatacakları yeni bir hikaye daha olduğunu, muhtemelen bir devam filmi daha çekeceklerini müjdeledi. Kafasındaki hikayeyi geliştirdikten sonra, senaryolaştıracağını belirten Scott, yeniden yönetmen koltuğunda oturacak. Bu gelişme şu anda serinin hayranlarında büyük bir beklenti yaratmış durumda.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler