Ana SayfaÜnlülerYeşim Ceren Bozoğlu 40 kiloyu nasıl verdi? İşte yanıtı...

İlgili Postlar

Yeşim Ceren Bozoğlu 40 kiloyu nasıl verdi? İşte yanıtı…

Ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, yıllardır başının dertte olduğu fazla kilolarından kurtuldu. Adeta bambaşka biri olan Bozoğlu, tam 40 kilo verdi. Yeşim Ceren Bozoğlu, 40 kiloyu nasıl verdiğini anlattı. İşte ünlü oyuncunun fazla kilolarından kurtulmasının sırrı…

Yıllardır fazla kiloları ile başı dertte olan ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu’nun eski halinden eser kalmadı. Kilolu olarak hafızalarımıza kazınan Bozoğlu, şimdilerde son derede fit bir görünüme sahip.

Rol aldığı O Hayat Benim dizisi için kilo alan Yeşim Ceren Bozoğlu, dizinin final yapmasının ardından Kalbimdeki Deniz dizisine geçti. Bu role geçtikten sonra kilo vermeye başlayan Bozoğlu, tam 40 kilo verdi.

Yeşim Ceren Bozoğlu nasıl kilo verdi?

Renkli Sayfalar programı muhabirine röportaj veren Yeşim Ceren Bozoğlu, mide bypass ameliyatı olduğunu, ameliyatın ardından 20 kilo verdiğini ifade etti. Sonrasında kilo vermeye devam ettiğini belirten ünlü oyuncu, “20 kilo da rejim yaparak verdim. Daha vermem gereken 10 kilo var. Kendimi oldukça sağlıklı hissediyorum.” diye konuştu.

Yeşim Ceren Bozoğlu’nun kilolu halinden eser kalmadı.

Yeşim Ceren Bozoğlu kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler