Ana SayfaÜnlülerHadise 5 çocuk yapmaktan korkmayan adam arıyor

İlgili Postlar

Hadise 5 çocuk yapmaktan korkmayan adam arıyor

Artık evlenmek istediğini dile getiren ünlü şarkıcı Hadise, evleneceği erkekte aradığı kriterleri açıkladı. Hadise, kriterlerini sıralarken evleneceği adamın beş çocuk yapmaktan korkmaması gerektiğini belirtti. İşte müzmin bekar Hadise’nin evleneceği erkekte aradığı kriterler…

Elle dergisi için birbirinden cesur pozlar veren ünlü şarkıcı Hadise, dergiye verdiği röportajda evleneceği erkekte aradığı kriterleri sıraladı.

Evlenmek istediğini ve anneliğe hazır olduğunu dile getiren Hadise, “Şuan ‘Evet bu adamla yuva kurabilirim’ diyebileceğim biri olsa, kesinlikle bebek yaparım. Üç, dört, belki de beş çocuk yapmaktan bile korkmayacak, bunun keyfini, sorumluluğunu ve tutkusunu benimle birlikte yaşamak için heyecanlanacak bir adamla evlenmek isterim.” diye konuştu.

Şu an aşık olduğu birinin olmadığını, gerçek aşkı yıllar önce yaşadığını itiraf eden güzel şarkıcı Hadise, kriterlerini sıralayarak, “Şu an kalbim boş. Gerçek aşkı bir kere yaşadım. Üzerinden uzun yıllar geçti. Aşık olunca duyguları çok derin, çok sert, aşırı heyecanlı yaşıyorum ve bu dengemi bozuyor. Bu durumu sevmiyorum. Çok aşırı aşık olmadan, güzel, heyecanlı, beni anlayabilen, benimle hayata aynı şekilde bakabilen birisiyle olmayı tercih ediyorum.İdeal erkek diye bir şey yok. Ama yine de ideal erkek; beni anlayabilmeli, beni kendinden daha çok sevebilmeli ve buna cüret etmeye korkmamalı.” dedi.

Ünlü şarkıcı Hadise, verdiği röportajda artık evlenmeyi düşündüğünü ve anneliğe kendini hazır hissettiğini ifade etti.

Hadise kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler