Ana SayfaDizilerÇocuklar Duymasın'daki hafriyat kamyonları diyaloğu milletvekilinin tepkisini çekti

İlgili Postlar

Çocuklar Duymasın’daki hafriyat kamyonları diyaloğu milletvekilinin tepkisini çekti

Yıllar sonra yeniden yayınlanmaya başlayan Çocuklar Duymasın dizisindeki bir sahnede yer alan hafriyat kamyonları ile ilgili diyalog tepki çekti. CHP’li Tur Yıldız Biçer, o sahneye sosyal medyada tepki gösterdi. Detaylar haberimizde…

Kanal D ekranlarında yıllar süren ayrılıktan sonra yeniden yayınlanmaya başlayan Çocuklar Duymasın dizisi, ilk bölümü ile reyting rekorları kırdı. Dizide geçen hafriyat kamyonları ile ilgili bir diyalog ise tepki çekti. Diyalogdan rahatsız olan CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, sosyal medya üzerinden dizinin yapımcısı Birol Güven ve yayıncısı Kanal D’ye hafriyat kamyonu cinayetlerini hatırlatarak tepki gösterdi.

Dizide hafriyat kamyonları ile ilgili bölümün geçtiği bir videoyu sosyal medya hesabından yayınlayan Biçer, “Mehmet Cengiz sponsor mu bu diziye? Şu kaba tipe bu cümleleri kurduran senaryo ekibine hafriyat kamyonlarının aldığı 30 canı hatırlatmalı” mesajı ile paylaştı. Dizinin yapımcısı Birol Güven ve yayıncı Kanal D’ye tepki gösteren Biçer, “30 insanın katili hafriyat kamyonlarına kurulan bu güzellemeler için ailelere bir özrünüz olacak mı, empati yaptınız mı?” diye sordu.

Birol Güven, CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer’in sosyal medya üzerinden yaptığı eleştirilere yine sosyal medya üzerinden yanıt vererek “Hafriyat kamyonları ile ilgili sahnemize yapılan eleştirilere cevabımız yakında Çocuklar Duymasın’da. Lütfen bekleyin.” dedi.

Paylaşımlarına devam eden Biçer, “Hafriyat kamyonu terörünü bir dizi figürü üzerinden önemsiz gösteren, aklayan Birol Güven listede sizin de yakınınız olabilirdi. Özür dileyin.” dedi ve hafriyat kamyonlarında hayatını kaybeden kişilerin listesini paylaştı. Birol Güven ise, “Sayın vekilim sedan ya da spor araba kazalarında ölenlerin de listesini alabilir miyiz?” diye sordu.

İşte Çocuklar Duymasın dizisinin yapımcısı Birol Güven ve CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer’in dikkat çeken o paylaşımları…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler