Ana SayfaÜnlülerMüjde! Defne Samyeli yeniden haber sunmaya başlıyor

İlgili Postlar

Müjde! Defne Samyeli yeniden haber sunmaya başlıyor

Defne Samyeli’den müjdeli haber! Uzun zamandır ekranlarda göremediğimiz ünlü haber spikeri Defne Samyeli, ekranlara geri dönüyor. Samyeli, Murat Güloğlu ile birlikte Kanal D ekranlarında sabah haberlerini sunacak. İşte detaylar…

İrfan Değirmenci’nin Kanal D sabah haberlerindeki görevinden ayrılmasının ardından yerine Emin Çapa gelmişti. Ancak, Emin Çapa’nın gelişi reytinglerde büyük oranda düşüş yaşanmasına neden oldu. Konu üzerinde çalışma yaparak reytingleri tekrar yükseltmeye çalışan Kanal D yönetimi, Emin Çapa’nın yerine Defne Samyeli ve Murat Güloğlu ile el sıkıştı. Bir süre önce Fox TV ekranlarında yayınlanan Çalar Saat isimli sabah haberleri programındaki görevinden ayrılan Murat Güloğlu ve uzun süredir ekranlarda görünmeyen ünlü spiker ve oyuncu Defne Samyeli, artık Kanal D sabah haberlerini birlikte sunacaklar.

Defne Samyeli’yi ekranlarda görmeyi özleyen hayranları, ünlü spiker ve oyuncunun yeniden ekranlara döneceğinin müjdelenmesine çok sevindi. Murat Güloğlu’nun Fox TV ile yollarını ayırmasının ardından ekranda göremediği hayranları da çok mutlu oldu. Şimdi gözler Kanal D sabah haberlerine çevrildi. Hayranları, Samyeli ve Güloğlu’nun programını sabırsızlıkla bekliyor.

Defne Samyeli kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler