Ana SayfaDedikoduGamze Özçelik'in Zor Anları!

İlgili Postlar

Gamze Özçelik’in Zor Anları!

Güzel Oyuncu Gamze Özçelik’ten Gazetecilere Sert Tepki!

Güzel oyuncu Gamze Özçelik, plajda kendisini görüntülemeye çalışan gazetecilere çok sert tepki verdi. Gamze Özçelik, Akyarlar’da bir plajda, kıyafetiyle güneşlenirken objektiflere takıldı. Bacaklarını dahi kapatarak oturan oyuncu, muhabirlere, “Çekmeyin beni” diyerek tepki gösterdi.

Bir çok projede yer alan güzel ve başarılı oyuncu Gamze Özçelik son olarak 4 yıl önce “Fatih” dizisinde oynadı. Önceki zamanlarda objektiflere bikinili yakalanma gibi bir derdi yoktu ve yakalanmaktan da hiç çekinmiyordu. Fakat bu durum değilşti. Gamze Özçelik artık bikinili yakalanmak istemiyor ve tepkisini ortaya koymaktan çekinmiyor. İki yıldır sürekli Afrika’ya giderek çocukları ziyaret eden ve sosyal sorumluluk projelerine katılan oyuncu, önceki gün Akyarlar Asbant Beach’te kız kardeşi ve babasıyla görüntülendi. Özçelik, Akyarlar’da bir plajda, kıyafetiyle güneşlenirken objektiflere takıldı. Bacaklarını dahi kapatarak oturan oyuncu, muhabirlere, “Çekmeyin beni” diyerek tepki gösterdi.

Babası Talat Özçelik, denize girerken, kız kardeşi Meltem ise arkasına geçerek Özçelik’i kimsenin görmemesi için hasırla kapatmaya çalıştı. Çıkışta gazetecileri karşısında gören oyuncu, ayrıldığı eşi Uğur Pektaş’la yeniden evleneceği sorularını yanıtsız bırakırken, “Çekmeyin, görünmek istemiyorum” diyerek tepki gösterdi. Daha önce, giydiği bikinilerle birçok kez haber olan Özçelik’in bu değişimi dikkat çekti. Nisan ayında Instagram sayfasında türbanlı fotoğrafını da paylaşan Özçelik, sıcak havaya rağmen bacaklarını da kapatarak güneşlenmeye çalışması da gözlerden kaçmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler