Ana SayfaDedikoduAldatılan Demet Şener, kankası Ebru Şallı'ya destek olmadı

İlgili Postlar

Aldatılan Demet Şener, kankası Ebru Şallı’ya destek olmadı

Eşi İbrahim Kutluay ile boşanma aşamasında olan Demet Şener, aldatma konusu ile gündemde olan yakın arkadaşı Ebru şallı’ya destek olmadı. Şallı’nın evli ve iki çocuk babası Uğur Akkuş ile aşk yaşamasına apaçık tepki gösteren Demet Şener, “Boşansın sonra ne isterse yapsın.” dedi. Detaylar haberimizde…

Eski manken Demet Şener, eski basketbolcu eşi İbrahim Kutluay tarafından aldatılması nedeni ile boşanma aşamasına girmişti. Şimdi yakın arkadaşı Ebru Şallı bir aldatma konusu ile magazin gündeminde. Aldatma konusunda canı yanan Demet Şener, yakın dostuna destek olmak yerine tepki gösterdi.

Sosyal medya üzerinden bir takipçisinin yakın arkadaşı Ebru Şallı’nın yaşadığı aşkı sormasına yanıt veren Demet Şener, “Başkasının hayatıyla benim duruşumun ne alakası var. İnsanların hayatlarını yargılamak bana göre değil. Benim dik duruşum, benim yaşadığım olaya karşı. Ayrıca duruşumun sadece aldatmaya değil, bunun yapılış şekline… Tabii evli insanların başkalarıyla ilişkiye girmeleri doğru değil. Boşansın ne isterse yapsın.” diye yanıt verdi.

Demet Şener, bu yanıtı ile yakın arkadaşı Ebru Şallı’nın evli ve iki çocuk babası Uğur Akkuş ile yaşadığı aşkı onaylamadığını ifade etmiş oldu.

Demet Şener, eşi ve iki çocuğunun babası İbrahim Kutluay ile kendisini aldattığı gerekçesi ile boşanma aşamasında. Ünlü çiftin duruşması geçtiğimiz günlerde görüldü. Ancak, ileri bir tarihe ertelendi. Aldatılma konusunda canı yanan Şener, yakın dostu Ebru Şallı’nın aşkına destek vermedi.

Ebru Şallı kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler