Ana SayfaDedikoduSıla ve Ahmet Kural ilk kez el ele poz verdi

İlgili Postlar

Sıla ve Ahmet Kural ilk kez el ele poz verdi

Bir süredir aşk yaşayan Ahmet Kural ve Sıla ilk kez el ele poz verdi. Birlikte görüntü vermemek için dikkat eden ünlü çift, tabularını yıktı ve ilk kez poz verdi. İşte detaylar…

Bir süredir aşk yaşayan ünlü şarkıcı Sıla ve ünlü oyuncu Ahmet Kural birlikte görüntülendi. Hem de el ele.

Harbiye Açıkhava’daki dördüncü konserini veren şarkıcı Sıla’yı dinlemeye gelen isimlerin arasında özel bir kişi vardı. Ahmet Kural, sevgilisini dinlemeye gelmişti.

Açılış konuşmasını sevgilisinin gözlerine bakarak yaptı

Sıla’yı en önde izleyen Ahmet Kural, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakmadı. Sıla ise, açılış konuşmasını sevgilisinin gözlerinin içine bakarak yaptı. Muhteşem konserde, romantizm rüzgarları esti.

İlk kez el ele poz verdiler

Dün akşam beş günlük konser serisinin dördüncüsünü gerçekleştiren ünlü şarkıcı Sıla, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde müzik ziyafeti verdi.Özel repertuvarı ile konuklarını coşturan Sıla’yı sevgilisi Ahmet Kural ilk kez dinlemeye geldi. Gecenin bir diğer sürprizi de birlikte görüntü vermemek için özen gösteren Ahmet Kural ve Sıla, ilk kez el ele poz verdi.

Her şey güzel gidiyor

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ahmet Kural çok heyecanlı olduğunu ifade ederek, “Onu en önde izlemek mutluluk verici. Çok terledim heyecandan. İlk kez izleyeceğim Sıla Hanım’ı. İlişkimiz çok güzel gidiyor. İlişkiler sürprizdir zaten. Beklenmedik anda çıkar karşınıza. Her şey güzel gidiyor. Hayat sürprizlerle dolu. Birbirimize alıştık. Bir arkadaş ortamında tanışmıştık.” diye konuştu.

Şarkıları birbirinden ayıramam

Sıla’nın şarkılarını birbirinden ayıramayacağını söyleyen Ahmet Kural, “Tüm şarkıları hit olmuş bir isim. Ayırdığım bir parçası yok. Hepsi anlam yüklü şarkılar.” dedi.

Evlilik düşünüyorlar mı?

Ahmet Kural, magazincilerin evlilik konusunda sorduğu “Evlilik düşünüyor musunuz?” soruya, “Hayırlısı, nasip. Böyle şeyler konuşulmaz arkadaşlar.” diye yanıt verdi.

Ahmet Kural kimdir?

Sıla kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler