Ana SayfaÜnlülerHarun Kolçak'ın kedileri sahipsiz kaldı

İlgili Postlar

Harun Kolçak’ın kedileri sahipsiz kaldı

Geçtiğimiz günlerde vefat eden ünlü sanatçı Harun Kolçak’ın kedileri sahipsiz kaldı. Kolçak’ın kedilerini sosyal medya üzerinden sahiplendirmeye çalışan yakın dostu Sibel Benekli’nin duyurusunun ardından kedileri sahiplenmek isteyen kişiler sıraya girdi. Detaylar haberimizde…

Prostat kanseri nedeni ile 62 yaşındayken geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden usta sanatçı Harun Kolçak’ın vefatı ile iki kedisi sahipsiz kaldı. Sanatçının yakın dostu Sibel Benekli, iki güzel kediyi sahiplendirmek için harekete geçti.

Sosyal medya hesabı üzerinden Harun Kolçak’ın kedilerinin fotoğrafını paylaşan Sibel Benekli, paylaşımına “Harunumuzun kızları Pamuk & Eylül. Şimdilik Harun’un evinde ben bakıyorum ama yeni yuvaya ihtiyaçları var. Benim evimde 12 kedim var. Anlaşabilseler keşke. Onun çocuklarına onun kadar iyi bakacak dostlar arıyorum bilginiz olsun. Şimdiden teşekkürler.” notunu ekledi.

 

Harun Kolçak için çok kıymetli olan Eylül ve Pamuk isimli iki güzel kediyi sahiplenmek isteyen hayvanseverler adeta sıraya girdi. Pamuk ve Eylül’e yeni ailesi olmak isteyen 100’ün üzerinde kişinin Sibel Benekli ile son beş gün içinde iletişime girdiği öğrenildi.

Eylül ve Pamuk dışında Harun Kolçak’ın bir sadık dostu daha vardı. O da Laika. Sibel Benekli, Kolçak’ın ardından sahipsiz kalan Laika’yı da sahiplendirdiğini yine sosyal medya hesabından yaptığı ve “Harunum Laika emin ellerde” notunu eklediği paylaşımı ile duyurdu.

Usta sanatçı Harun Kolçak, geçtiğimiz günlerde prostat kanseri nedeni ile tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Harun Kolçak kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler