Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı düğün sonrası için disko kapatıyor

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı düğün sonrası için disko kapatıyor

Sevgilisi Şeyma Subaşı ile nikah masasına oturmak için gün sayan Acun Ilıcalı’nın düğün hazırlıkları tam gaz devam ediyor. Ilıcalı, düğün sonrası davetliler ile birlikte eğlenmek için disko kapatacak. İşte merakla beklenen düğünden ortaya çıkan detaylar…

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ve sevgilisi Şeyma Subaşı’nın düğün tarihleri gittikçe yaklaşıyor. Herkesin merakla beklediği düğünün ayrıntıları da iyiden iyiye merak ediliyor. Düğün ile ilgili öğrenilen son detay, Acun Ilıcalı’nın düğün sonrası eğlence için bir disko kapatacağı oldu.

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı’nın düğünlerinden sonra eğlenecekleri parti için dünyaca ünlü Byblos Hotel’in diskosunu kapattığını yazan Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt, Ilıcalı’nın kesenin ağzını açtığını ifade etti.

İşte Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt’un o yazısının konu ile ilgili bölümü…

“Yıllardır kızının babası Acun Ilıcalı ile vuslata ereceği günü bekleyen Şeyma Subaşı’nın muradına ermesine kısa bir zaman kaldı. Ex Brezilyalı gelinimiz Martha Graeff’in de katıldığı bekarlığa veda partisini Mikonos’ta yapan Subaşı’nın, Ilıcalı ile St. Tropez’de evleneceğini bu köşeden öğrenmiştiniz. Bettina Machler’in organizasyonuyla 15 Eylül Cuma başlayacak düğün, cumartesi gecesi düğün yemeği ve after party ile devam edecek. Pazar günü de brunch’la sona erecek. Bu arada üçüncü kez damat olmaya hazırlanan Ilıcalı, kesenin ağzını iyice açmış ve after party için dünyaca ünlü Byblos Hotel’in diskosunu kapatmış. Geç ve güç de olsa muradına erecek olan çift, umarım ömür boyu mutlu olur.”

Ünlü televizyoncu TV 8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, sevgilisi ve kızının annesi Şeyma Subaşı ile evlenmek için gün sayıyor. Ünlü çiftin merakla beklenen düğün törenleri Eylül ayında gerçekleşecek. Aylar öncesinden hazırlıklara başlanan düğünün detayları yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

Acun Ilıcalı kimdir?

Şeyma Subaşı kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler