Ana SayfaKültür ve SanatMüzikYerli Kim Kardashian GG, ilk single albümüyle karşımızda!

İlgili Postlar

Yerli Kim Kardashian GG, ilk single albümüyle karşımızda!

Kim Kardashian’a olan benzerliğiyle dikkat çeken GG, asıl adıyla Gizem Gülşen Şahin, ilk single albümü “Love Lies” ile müzik piyasasındaki yerini aldı. Daha çok modelliği ve oyunculuğu ile tanınan GG, artık müzik dünyasına da renk katmış bulunuyor.

Yerli Kim Kardashian olarak dikkatleri üzerine çeken GG; modellikten, oyunculuğa, sunuculuktan, moda tasarımına uzanan kariyerini bu kez de müzikle canlandırdı. Portekizce ve İngilizce bilen Gizem Gülşen, ABD’li efsane şarkıcı Whitney Houston’un manevi kızı Brandi’den aldığı “Love Lies” şarkısını seslendirdiği ilk single albümüyle müzikseverlerle buluştu.

Kim Kardashian kimdir?

2645 Records etiketiyle, 13 Temmuz’da video klibi yayınlanan “Love Lies” şarkısının, aranjesi ve alt yapı kayıtları Amerika’da gerçekleştirildi. Vokal kayıtları, Türkiye’de MEK 2645 Stüdyoları’nda ünlü müzik adamı Volkan Sönmez yönetiminde yapılan şarkının klibi, sinema yönetmeni Gökhan Atik’in imzasını taşıyor. Şarkının dans versiyonunun aranjesi ise yeni neslin popüler aranjörlerinden Ari Gemci tarafından yapıldı.

Gizem Gülşen, ilk albümü ve ilk klip çalışması olan “Love Lies”in videosunda, kendi tasarımı olan 5 farklı kostümle dikkatleri yine üzerine çekmeyi başardı.

Yerli Kim Kardashian GG Kimdir?

Asıl adıyla Gizem Gülşen Şahin, 27 Eylül 1991’de Eskişehir’de doğdu. Edremit Anadolu Lisesinden mezun olduktan sonra üniversite eğitimi için 2009 yılında İstanbul’a yerleşti. Üniversiteden mezun olduktan sonra hava yolu şirketlerinde kabin memuru olarak 4 sene çalışmıştır. Sonrasında, modellik teklifi almasıyla kariyer hayatı tamamen değişen GG, Fashion TV kanalında yeteneğini sergiledi. Kim Kardashian’a olan inanılmaz benzerliği ile dikkat çeken Gizem Gülşen; 2016 ve 2017 yapımı iki sinema filminde rol alırken, aynı zamanda birkaç firmanın reklam yüzü oldu. Ardından da bir magazin programından aldığı sunuculuk teklifiyle, TV kariyerine devam etti. Sunuculuk kariyerine devam ederken, ünlü müzik Yapımcısı Abdullah Özdoğan ile yolları kesişen ünlü modelin, kariyer rotası müzikle de buluşmuş oldu.

Ayrıca, özel tasarım kıyafetler yapan ve kendine özel markası da olan GG, tasarladığı kıyafetleriyle ilk video klibi olan “Love Lies” ile müzik severlerin karşısına çıktı.

İşte, GG Love Lies

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler