Ana SayfaKültür ve SanatMüzikInna konseri İstanbul’u salladı

İlgili Postlar

Inna konseri İstanbul’u salladı

İstanbul’da sevenleri ile bir araya gelen Inna konseri ile dinleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Dünyaca ünlü yıldız Inna, Türkiye’de de konser verdi. Türkiye’de çok sevilen ve geniş bir dinleyici kitlesi bulunan Inna, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava’yı tıklım tıklım doldururken dinleyiciler unutulmaz bir gece yaşadı. Kerki Production ve Solfej Organizasyon’un düzenlediği gecede Inna 2 saat boyunca sahnede kalırken dans performansı ve sesiyle büyüledi.

Enerjisiyle herkesi etkiledi

Sahnede yüksek enerjisi ile herkesi şarkılarıyla etkilemeyi başaran Inna, şarkı aralarında ayrıca sohbet de etti. Kendisi ile şarkı söylemek isteyen birisinin olup olmadığını soran sanatçı, daha sonrasında küçük bir hayranının istediğini kırmadı.  Sahneye çıkan minik seveninin kendisine “Seni çok seviyorum”” demesi üzerine “Seni Seviyorum” diyerek karşılık veren Inna, göstermiş olduğu yakınlıkla izleyenlerin de takdirini topladı. Performansı ile büyük bir beğeni alan Inna, bir ara ayakkabılarını da çıkartarak bu şekilde sahnede dans etti. Konser sonuna kadar enerjisi hiç düşmeyen yıldız ismin sempatik tavırları dikkat çekerken güzelliği ve fiziğiyle de yine konuşulmayı başardı.

Ajda Pekkan şarkısı söyledi

Konserde Türkiye’de sevilen yıldız isim Ajda Pekkan’ın sevilen şarkısı Yaz Yaz Yaz’ı de seslendiren Inna, Türkiye’de Ebru Gündeş gibi şarkıcıları da severek dinlediğini söyledi.

Inna konserleri devam edecek

İstanbul’un ardından Türkiye’deki konser serinse devam edecek olan yıldız isim 20 Temmuz’da Bodrum Antik Tiyatro’da, 21 Temmuz’da Çeşme Açıkhava Tiyatrosu, 22 Temmuz’da Altınoluk Amfi Tiyatro’da sahne alacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler