Ana SayfaYaşamGüzellikYeni saç trendleri için önemli ipuçları

İlgili Postlar

Yeni saç trendleri için önemli ipuçları

Her kadın için Yeni saç trendlerine önemli ve merakla takip ediliyor. Saç kesim ve saç modelleri konusunda iddialı olan 2020 yılında biraz cesur biraz da gözü kara olmak gerekiyor.

Saç trendlerini yakından takip ediyorsanız yeni modelleri ve renkleri deneyebilirsiniz. Her saç modelinin farklı bir ürüne ihtiyacı olacaktır.

80’lerin saç modelleri 2020 yılında Yeni saç trendleri yönünün belirliyor

2020 saç trendlerinde 80’lerin saç modelleri sık sık görülüyor. Kabarık, bukleli ve hacimli saçlar bu sene sık olarak karşımıza çıkacak. İnce telli saçlara sahip olan biri ince saç maşası kullanarak bu saç modelini elde edebilir. Bukleler ön plana çıktıktan sonra krepe yapılarak saçların olduğundan daha hacimli görünmesi sağlanabilir.

Ünlülerin Kuaförü Mert Akman’dan 2019/2020 Saç Trendleri

Islak görünümlü saçlar bu sene de moda

2020 yılında da ıslak görünümlü saç modası devam ediyor. Hafif maskülen, doğal görünen bu saç modelini uygulamakta çok kolay. Kullanılan ürün ile saça hafif masaj yaparak istediğin görünümü elde edebilirsin.

Kahkül trendi

Bu saç modelini kadınlar uzun süredir saçlarına uyguluyor. Yüzün daha ince ve küçük görünmesine de yardımcı olan bu model kadınların vazgeçilmezi. Şekillendirme işlemini yaptıktan sonra sertleştirmeyen saç spreyi uygulayarak modelinizi sabitleyebilirsiniz.

Uzun saç modası

Upuzun, bele uzanan saçlar bu seneye damga vuracak. Saçların güçlenerek uzaması çok önemli. Bu nedenle saçlar uzatılırken ısı ile şekillendirmek yerine saç şekillendirici ürünler kullanılmalı. Saç bakımı düzenli olarak yapılmalı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler