Ana SayfaYaşamGüzellikÜnlülerin Kuaförü Mert Akman'dan 2019/2020 Saç Trendleri

İlgili Postlar

Ünlülerin Kuaförü Mert Akman’dan 2019/2020 Saç Trendleri

Ünlülerin sıkça kapısını çaldığı saç uzmanı ve ünlü kuaför Mert Akman geçtiğimiz günlerde 2019/2020 Sonbahar-Kış saç trendleri hakkında müşterilerine bilgi verdi.

Hatta son zamanlarda olay yaratmış yeni imajı ve büyüleyen sesiyle geniş kitlelere hitap eden Simge Sağın’a  yeni sarışın imajını vererek adını iyice duyurmuştu. Mert Akman; “2019 / 2020 Sonbahar & Kış bayan saç kesimlerinde, çok fazla stil var. Doğal bukle, stilize edilmiş saçlar, kıvrılmış saçlar geçtiğimiz sezonda nasıl üstünlük gösterdiyse bu sezonda da , uzun saçlar üstünlük gösteriyor. Doku, yaygın. Bu yıl sarışınları daha çok göreceğiz” diyerek sözlerine devam etti.

mert akman simge sağın
Mert Akman- Simge Sağın

Mert Akman’ın 2019-2020 Saç Rengi Trendleri Hakkında Verdiği Tüyoları;

1 Platin Saç:

Doğal platin sarı saç renkleri soluk tenlilere yakışmadığı gibi uygulanan kişiyi çok yorgun gösterebilir. Buna alternatif olarak olarak koyu saç dipleri ve gölgeli geçişler kullanılabilir.Bu ultra hafif gölgeyi elde etmek için birkaç saç açma işlemi yapılması gerekebilir, ancak bu genellikle çabaya değer.

mert akman simge sağın

2 Kızıl Saç:

Kızıl saçlı kadınların her zaman farklı bir çekiciliği ve unutulmayan bir görüntüsü olduğundan buna hafif bir bakır ve aralarda  zencefil renkleri de katılmakta. Bu sezon hem doğal kırmızı hem de daha koyu boyalı kırmızı saçlar gördük, bu da rengin gerçek bir geri dönüş yaşayacağını kanıtladı.

3 Siyah Saç:

Siyah saçlı veya en azından koyu kahverengi saçların siyah gözükmesinden, özellikle günlük hayat için 2019 yılı saç rengi trendlerinden biri olarak siyah renk seçilmiş durumda. Doğal olarak kıvrılmış veya her türlü şekilde şık bir görünüm elde edilen siyah saçlıları daha sık görmekteyiz.

4 Bronde Saç:

Sarışın ve kahverengi arasında iyi bir yerde duran Bronde, en çok tercih edilen renktir. Bir çok kadın doğal olarak bu saç rengine sahip olduğu için şanslıdır. Bronde 2019 saç rengi trendlerinden biri, başlangıç saç rengi ne olursa olsun saç boyası ile elde edilmesi en kolay renktir.

mert akman-merve boluğur
Mert Akman-Merve Boluğur

Mert Akman’ın 2019-2020 Sonbahar/Kış Saç Modelleri Hakkında Verdiği Tüyoları;

1 Ortadan Ayrılan Saç Modelleri:

Ortadan ayrılmış olabildiğince klasik ve 70 lere geri dönüşü yansıtan orta kısmın, saç hacimlerinin geri kalan kısmı ile kolay olması beklenir. Daha temiz ve net bir görünüm için, saçları düz ancak yağlı veya nemli olmadan şekillendirilmiş ve ön kısımdaki saç telleri kulakların arkasına alınmış olan modellerde kullanılır.

mert akman pelin karahan
Mert Akman- Pelin Karahan

2 Düşük At Kuyruğu:

Kafada asılı kalan at kuyruğu 2019’un en klasik modellerinden olabilir. Zarif, düşük bir at kuyruğunun sırrı, en iyi olabilmesinin tek yolu saç tokasını tam bir saç teli ile gizlemektir.

mert akman bengü
Mert Akman- Bengü

3 Yumuşak Dalgalar:

Romantik ve soft dalgalı saçların asla modası geçmediği gibi, yumuşak dalgalar biraz uğraş gerektirir ve yine de doğal ve zahmetsiz görünür.

paylaşımları ve daha fazlası için;

mertakmann

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler