Ana SayfaYaşamGüzellikYaz Aylarında Fondöten Seçimlerine Dikkat!

İlgili Postlar

Yaz Aylarında Fondöten Seçimlerine Dikkat!

Yaz aylarında fondöten seçimlerine dikkat edilmesi gereken konulardan kapatıcılığı yüksek hem cildin ağırlaşması hemde yorulmasına sebebiyet verir. Fondöten seçimi özellikle yaz aylarında çok önemli bir detay olarak ön plana çıkıyor. Doğru fondöten nasıl seçilir?

Yok Gibi Bir Makyaj

Havanın koşulları ve ısınması hem fazlalıklardan hem de yüzde ki fazla uygulamadan kurtulmamızı sağlar. Cildimiz de yazın mümkün olabildiğince çok ince hafif yok diyecek kadar az bir görünümle bize eşlik edecek fondötenler kullanılmalı Yaz için krem şeklinde kullanılan ürünler hem kullanıcıyı zorlamadığı gibi aynı zamanda da kurtarıcı bir hale gelir.

2019’da En Çok Dikkat Çekecek Bakım ve Güzellik Önerileri

Ten Renginize Uygun Fondötene Dikkat

Sıcak havaların da etkisiyle yaz aylarında değişen bronzlaşan ten rengimizden dolayı kullandığımız fondöten tonuna dikkat etmeliyiz diyen makyaj sanatçımız Can Ağım tatillerde tonlama durumlarına dikkat edilmediğini belirtti. Cilt yaz aylarında yaklaşık bir bir buçuk ton koyulaşabiliyor diyerek sözlerine devam etti. Güneşe çok fazla maruz kalan ciltler sarı tonların da olsa bile lokal kızarıklar sayesinde pembe alt tonlu görünüme sahip olabiliyor. Boyun ve çene bölgesinde ki geçiş farklılıklarına en uygun fondöten seçilmeli, kol ve bilekte deneme yapılarak uygun tonu bulmanın doğru olmadığını hafif mevsimlerde ince kremsi bir fondöten ve highlighter olmasını gerektiğini sözlerine ekledi.

Doğru fondöten nasıl seçilir

Sanatçısı olduğu markanın yaz aylarına en uygun ürünler olduğunu belirten Can Ağım ‘Sizde sıcak, nemli günlerde cildinizde ağırlık yapmayan, gün sonuna kadar kurtarıcınız olabilen bir fondöten arıyorsanız Sinosha fondötenlerini keşfedebilirsiniz’ ifadelerini ekleyerek  sözlerine noktayı koydu.

Sinosha’nın ürünlerini incelemek veya bilgi edinmek için geniş ürün gamı ile tanışmak için Next Level Harvey’ i ziyaret edebilirsiniz…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler