Ana SayfaÜnlülerYeni imajı İsmail YK'ya benzetilen Burak Özçivit, yeni paylaşımı ile dikkat çekti

İlgili Postlar

Yeni imajı İsmail YK’ya benzetilen Burak Özçivit, yeni paylaşımı ile dikkat çekti

Yeni imajı İsmail YK’ya benzetilen Burak Özçivit, yeni paylaşımı ile dikkat çekti. İmajını değiştiren ve yeni imajı ile sosyal medyada şarkıcı İsmail YK’ya benzetilen ünlü oyuncu Burak Özçivit, yeni paylaşımı ile gündem yarattı. Burak Özçivit, yeni imajı ile son günlerin en çok konuşulan ismi haline geldi. Detaylar haberimizde…

Diriliş Ertuğrul dizisinde Burak Özçivit krizi

Burak Özçivit’i İsmail YK’ya benzettiler

Ekranların yakışıklılığı ve başarılı oyunculuk performansı ile dikkat çeken ve aranan ismi Burak Özçivit, imajını değiştirdi. Diriliş Ertuğrul dizisinde rol almaya hazırlanan Özçivit, dizi için imajını değiştirdi. Saçlarını uzatan ünlü oyuncu, yeni imajı ile şarkıcı İsmail YK’ya benzetildi. Sosyal medya hesabından bir pozunu paylaşan Burak Özçivit’i, hayranları İsmail YK’ya benzetmişti.

Burak Özçivit kimdir?

İşte Burak Özçivit’in İsmail YK’ya benzetildiği o fotoğraf

Burak Özçivit’in imajı bu defa beğenildi

İsmail YK benzetmesi pek hoşuna gitmeyen yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, yeni bir fotoğrafını paylaştı. Burak Özçivit, sosyal medya hesabından yaptığı yeni fotoğraf paylaşımı ile bu defa takipçilerinden tam not almayı başardı. Burak Özçivit’in paylaşımı, kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen’den bebek açıklaması

İşte Burak Özçivit’in yeni imajı

Burak Özçivit, Diriliş Ertuğrul dizisinde rol almaya hazırlanıyor. Diriliş izleyicileri, Burak Özçivit sürprizi ile sevinirken, Mesut Yar dizide kriz yaşandığını yazdı. İşte Mesut Yar’ın dizi ve Burak Özçivit hakkında kaleme aldığı o yazı:

“Diriliş Ertuğrul” (TRT 1) dizisinde Burak Özçivit muamması yaşanıyormuş. Haberi sevgili ağabeyim Sina Koloğlu verdi… Ben ise net olarak duyduklarımı şuraya not düşeyim.

Öncelikle “Diriliş Ertuğrul” isim değiştirmeden ocak ayına kadar kesintisiz devam edecek. Yani “Diriliş Osman Gazi” meselesi ocaktan önce gündemde değil.

Ya ocak ayına da yetişmezse! O zaman da B şıkkı devreye giriyor. Dizi sezonu “Diriliş Ertuğrul”un son nefesine kadar götürüp gelecek sene Osman Gazi faslına bağlayacak…

Yani eylül sonu itibarıyla Burak Özçivit ile kavuşma hayalimiz bir parça beklemede. Yaşlanmış bir Engin Altan Düzyatan izleyeceğiz, bu kadarı kesin!

ünlü oyuncu Burak Özçivit, Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler