Ana SayfaÜnlülerDeniz Seki'nin annesi ciddi bir ameliyat geçirdi. Sevenlerinden dua istiyor!

İlgili Postlar

Deniz Seki’nin annesi ciddi bir ameliyat geçirdi. Sevenlerinden dua istiyor!

Deniz Seki’nin annesi ciddi bir ameliyat geçirdi. Sevenlerinden dua istiyor! Ünlü şarkıcı Deniz Seki’nin annesi çok ciddi bir ameliyat geçirdi. Deniz Seki, annesi için sevenlerinden dua istedi. Deniz Seki’nin annesi neden ameliyat oldu? Sağlık durumu nasıl? Deniz Seki, annesi için neden dua istedi? Detaylar haberimizde…

Deniz Seki 30 Kilo Verdi!

Deniz Seki’nin annesi ameliyat oldu

Şarkıları ile müzik sevenlerin gönlünde taht kuran ünlü şarkıcı Deniz Seki, sosyal medya hesabından yaptığı fotoğraf paylaşımı ile şaşkınlık yarattı. Annesi ve ailesi ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Seki, annesinin çok ciddi bir ameliyat geçirdiğini açıkladı. Deniz Seki, annesi için sevenlerinden dua istedi.

Deniz Seki kimdir?

Deniz Seki annesi için dua istedi

Deniz Seki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma “Canım annem bugün çok ciddi bir ameliyat geçirdi. Allah’ın izniyle yine ayağa kalkacak. Biz hep beraber yine böyle gülümseyeceğiz. Sizlerden tek isteğim lütfen bol bol dua edin. Dualarınızı eksik etmeyin. Şu an çok ihtiyacımız var.” notunu ekledi.

İşte Deniz Seki’nin o paylaşımı

2014 yılında ‘uyuşturucu ticaretine yardım etmek’ suçundan ceza evine giren ünlü şarkıcı Deniz Seki, 2017 yılının Haziran ayında tahliye olmuştu. Deniz Seki, özgürlüğüne kavuştuğu andan itibaren müzik çalışmalarına kaldığı yerden devam etmeye başladı. Seki, son dönemlerde verdiği fazla kilolar ve sevenleri ile bir araya geldiği unutulmaz konserler ile gündeme geliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler