Ana SayfaÜnlülerMert Fırat ve İdil Fırat bu akşam evleniyor. Gelinin babası düğüne katılmayacak!...

İlgili Postlar

Mert Fırat ve İdil Fırat bu akşam evleniyor. Gelinin babası düğüne katılmayacak! İşte nedeni…

Mert Fırat ve İdil Fırat bu akşam evleniyor. Gelinin babası düğüne katılmayacak! Baba Önder Fırat’ın, kızı İdil Fırat ve yakışıklı oyuncu Mert Fırat’ın düğün törenine katılmayacağı ortaya çıktı. Gelen duyumlara göre; Önder Fırat, kızı İdil Fırat’ın düğü töreninde bulunmayacak. İdil Fırat’ın babası düğününe neden katılmıyor? Detaylar haberimizde…

Ebru Polat: Mert Fırat’ın, Hande Doğandemir’e yaptığı saygısızlık!

İdil Fırat’ın babası düğüne katılmayacak

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde rol alan ve Serhan karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Mert Fırat ve İdil Fırat, bu akşam nikah masasına oturuyor. Görkemli bir tören ile dünya evine girmeye hazırlanan İdil Fırat ve Mert Fırat çifti, düğün günlerinde kötü bir sürpriz ile karşılaştı. Gelin İdil Fırat’ın babası Önder Fırat’ın, düğün törenine katılmayacağı iddia edildi.

İdil Fırat Kimdir?

İdil Fırat’ın babası düğüne neden katılmıyor?

İdil Fırat’ın iş adamı babası Önder Fırat’ın düğüne katılmayacağı iddiası magazin gündeminde bomba etkisi yaratırken, Önder Fırat’ın tepkisinin nedeni merak konusu oldu. İddialara göre; Önder Fırat, Mert Fırat ile apar topar evlenme kararı alan kızı İdil Fırat’ın acele ettiğini düşünüyor. Hemen evlenme aşamasına gelen ilişkinin hızla nikah masasına taşınmasına tepki gösteren baba Önder Fırat’ın, kızının düğün törenine katılmayacağı iddia edildi.

Mert Fırat Kimdir?

Sezen Aksu, İdil Fırat’ın babasını ikna etmeye çalışıyor

Önder Fırat’ın, kızı İdil Fırat ve ünlü oyuncu Mert Fırat’ın bu akşam gerçekleşecek olan düğün törenine katılmayacağının duyulmasının ardından, Yakın dostu Sezen Aksu başta olmak üzere bazı dostlarının ikna çabaları için devreye girdiği söyleniyor.

Mert Fırat ve İdil Fırat, bu akşam evleniyor. Ünlü çiftin düğün töreni, Çeşme Alaçatı’da gerçekleşecek. Düğün töreni başlamadan geceye damgasını vuran, baba Önder Fırat’ın katılmayacağı iddiası oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler