Ana SayfaDiziler'Yeni Bir Ben' için geri sayım başladı! Hangi gün, hangi kanalda yayınlanacak?

İlgili Postlar

‘Yeni Bir Ben’ için geri sayım başladı! Hangi gün, hangi kanalda yayınlanacak?

‘Yeni Bir Ben’ için geri sayım başladı! Hangi gün, hangi kanalda yayınlanacak? ‘Yeni Bir Ben’ isimli iddialı yarışma programının konsepti nasıl? Yarışmada nasıl bir format işlenecek? Yarışmacılar kimler? Merak edilen tüm detaylar haberimizde…

“Yeni Bir Ben” Yakında Kanal D Ekranında!

Yeni Bir Ben ne zaman, hangi kanalda başlayacak?

‘Yeni Bir Ben’ isimli yarışma programı için geri sayım başladı. Yarışma, güzellik ve moda programı olarak ekranlarda yer alacak. 2017 yılında Yeni Bir Ben ismi ile Emel Yıldırım benzer bir programı Beyaz Tv’de sunmuştu. Yıldırım, bu program ile büyük beğeni toplamıştı. Eski Yeni Bir Ben programında konu çoğunlukla güzellik ve estetik iken yeni konseptin içinde yarışma ve moda da yer alıyor. ‘Yeni Bir Ben’, 10 Eylül Pazartesi günü, Kanal D ekranlarında başlayacak.

Haftanın birincisi olmak için birbirleri ile yarışacaklar

Kendine ve moda bilgisine güvenen beş kadın yarışmacı, ‘Yeni Bir Ben’ yarışması ile ekran karşısına çıkacak. Önce bu kadınlara çok özel yöntemler ile estetikler yapılacak ve yepyeni bir yüz ve fizikle karşımıza çıkacaklar. Sonrasında ise; moda bilgilerini yarıştıracak ve haftanın birincisi olmak için birbirleri ile yarışacaklar.

Yeni Bir Ben yarışmasının sunucusu kim oldu?

‘Yeni Bir Ben’ yarışmasının sunucusu da belli oldu. Yarışmanın sunucusu, Şebnem Dönmez oldu. Şebnem Dönmez ‘Yeni Bir Ben’ programında yarışmacı kadınlara yardım edecek uzmanlar arasında yerini alacak.

Şebnem Dönmez Kimdir?

Yeni Bir Ben fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=l1PNVBPyLws

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler