Ana SayfaDiziler'Bir Umut Yeter'in ilk tanıtımı yayınlandı! Hangi gün, hangi kanalda başlayacak?

İlgili Postlar

‘Bir Umut Yeter’in ilk tanıtımı yayınlandı! Hangi gün, hangi kanalda başlayacak?

‘Bir Umut Yeter’in ilk tanıtımı yayınlandı! Hangi gün, hangi kanalda başlayacak? Ekranların fenomen ismi olmaya aday yeni dizi için geri sayım başladı. ‘Bir Umut Yeter’ isimli dizi hakkında merak edilen bilgiler haberimizde…

‘Bir Umut Yeter’ hangi gün, hangi kanalda başlayacak?

Bir Umut Yeter isimli yeni dizi, Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayacak. Yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın üstlendiği, senaryosunu ise Melis Civelek’in kaleme aldığı Bir Umut Yeter dizisi için hazırlıklara başlandı. Dizi, Eylül ayında yayınlanmaya başlayacak.

‘Bir Umut Yeter’ dizisi oyuncuları

Tolgahan Sayışman, Esra Bilgiç Töre, Hazal Subaşı ve Serhat Tutumluer, Cem Uçan, Yağmur Özbasmacı Mermer, Feyza Civelek, Irman Örnek, Selahattin Paşalı, Serpil Gül, Yiğit Tuncay, Özlem Başkaya, Burak Çimen, Nihan Büyükağaç, Hamdi Alp’ın oyuncu kadrosunda yer aldığı Bir Umut Yeter dizisi, Eylül ayında yayın hayatına adım atacak.

‘Bir Umur Yeter’ dizisi konusu

Elif ile Derya’nın mucizevi bir tesadüfle kesişen hayatları, beklenmedik olayların ardı ardına yaşanmasına neden olurken, arada kalan; günahsız, masum, küçük Umut ve geçmişte yaşadıklarıyla hayata küsen Yılmaz’dı. Askerlikten malulen emekli olan Yılmaz, Köyceğiz’in ıssız bir adasında bulunan deniz fenerini kendine sığınak olarak seçtiğinde, yeni ve yalnız bir hayata başladığını düşünüyor ama yanılıyordur. Hayattan fazla beklentisi olmayan Yılmaz’ı Köyceğiz’e bağlayan ilk şey Elif’in hayat sevinci olmuştur. Elif’le aşık olmadan evlenip hayata tutunma kararı aldığında ise yeni ailelerinin tek eksiğinin bir bebek olduğunu biliyordur. Ancak Elif’in peş peşe bebeklerini kaybetmesi, ikisini de perişan eder… Ta ki Elif’in cansız bir bebek dünyaya getirdiğinin ertesi sabahı, dalgaların kıyıya savurduğu küçük bir kayıktan gelen bebek çığlığının denizin tüm sessizliğini bozmasına kadar. Elif, bebeği Allah tarafından bir hediye olarak görürken, Yılmaz bunun yanlış olduğunu biliyordur. Elif’in bebeği emzirmesiyle bebeğin ağlaması dursa da yıllar boyu sürecek bir vicdan azabı başlayacaktır. Bu tesadüf; Yılmaz, Elif ve kaybolan çocuğunu arayan Derya arasında beklenmedik gelişmelere neden olacak ve herkesin hayatını derinlemesine etkileyecektir.

Bir Umut Yeter fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=muKpbZw3_iY

Bir Umut Yeter dizisi, Eylül ayında Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler